• 1
  • Qualtrics-pictogram

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

HP computerondersteuning

Problemen met Windows 10 als besturingssyteem

Los problemen op met Windows 10 op uw HP computer. Leer hoe u uw computer kunt voorbereiden om naar Windows 10 te updaten, krijg tips en gedetaileerde informatie en ontdek wat u moet doen bij problemen.

Windows 10-ondersteuning

Problemen oplossen bij het opstarten of aanzetten van uw pc

Ontdek wat u moet doen bij een leeg of zwart scherm, bij knipperende LED-lichtjes of piepcodes, wanneer de pc stopt met opstarten na het logo-scherm of wanneer u een foutmelding ziet op een zwart of blauw scherm.

Opstartproblemen oplossen

Problemen met audio oplossen

Gebruik onze snelle en eenvoudige geautomatiseerde oplossing om veelvoorkomende audioproblemen met uw pc op te lossen. Zoek oplossingen voor problemen met audio, luidsprekers en hoofdtelefoons.

Audioproblemen oplossen

Problemen met het beeldscherm en aanraakscherm oplossen

Los problemen met uw beeldscherm of aanraakscherm op en leer hoe u deze op de juiste manier configureert.

Weergaveproblemen oplossen

Identificeer uw computer voor gebruikershandleidingen en specifieke productinformatie

Selecteer een producttype voor tips over het vinden van uw serienummer

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Ingebouwde ondersteuning voor computers en printers
Land/regio::