HP Klantondersteuning - Productgarantiecontrole

• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-miscellaneous-portlet

Acties
Bezig met laden...

De garantie van een enkel product controleren

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-product-warranty-check

Acties
Bezig met laden...

Handmatige garantiecontrole
* Vereiste velden

Voorbeeld: HU265BM18V
Voorbeeld: C8375A, B8F40EA, H1P31AA
Met het invullen en opsturen van dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met het gebruik van uw gegevens in overeenstemming met de privacyverklaring van HP. Meer information over de privacyverklaring van HP.

hp-multi-product-warranty-check

Acties
Bezig met laden...

Meerdere garanties controleren

Meer dan een garantie controleren? Gebruik dan de optie meerdere garanties controleren om het proces te stroomlijnen.