HP bærbare PC-er - Teste og kalibrere batteriet (Windows)

Kapasiteten på batteriet endres over tid. For å se batteriets tilstand kan du teste og kalibrere det, om nødvendig.

På grunn av denne endringen i batterikapasitet vil kanskje ikke nivåindikatoren i Windows vise 100 % oppladet. For å se batteriets tilstand kan du teste og kalibrere det, om nødvendig. Kalibrering av batteriet tilbakestiller batterimåleren slik at ladetilstanden vises nøyaktig i Windows. I dette dokumentet forklares to metoder for testing og kalibrering av batteriet. I tillegg presenteres en manuell metode for kalibrering av batteriet.

Hvis du ser at batteriet til den bærbare PCen har hevelser eller er deformert, kan du gå til HP bærbare PCer - Hevelse eller deformering på batteri til bærbar PC for å få mer informasjon.

Ytterligere muligheter for støtte