HP-PC-er – Bruke HP Support Assistant (Windows)

HP Support Assistant bidrar til å sørge for at HP-datamaskinen i fungerende tilstand ved å finne oppdateringer og tilby feilsøkingsverktøy.

Gå til HP Support Assistant for å laste ned verktøyet.

For å åpne HP Support Assistant, klikk på App-ikonet på oppgavelinjen, eller Søk etter support Assistant i Windows.

Endre innstillingene for oppdateringsplan og meldinger i HP Support Assistant

Angi preferanser for når HP Support Assistant skal se etter oppdateringer eller viser varsler.

1. Klikk Støtte øverst i vinduet HP Support Assistant.

Skjermbildet for HP Support Assistant
  2. Endre innstillingene i hvert avsnitt etter behov.

Oppdater PC med HP Support Assistant

Bruk HP Support Assistant til å finne og installere oppdateringer, inkludert BIOS-oppdateringer for din datamaskin med Windows.

1. I Windows, søk etter og åpne HP Support Assistant, eller klikk på app-ikonet på oppgavelinjen.

Hvis appen ikke er installert på datamaskinen, laster du ned den nyeste versjonen fra HP HP Support Assistant nettsted.
  2. Under fanen Mine enheter finner du datamaskinen din og klikker deretter på Oppdateringer.

3. Klikk Se etter oppdateringer og meldinger for å få de nyeste oppdateringene.

4. Vent mens HP Support Assistant analyserer systemet.

5. Når analysen er fullført, velger du de oppførte oppdateringene, laster ned og installerer oppdateringene, og følger deretter instruksjonene på skjermen.

6. Start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om det, og lukk deretter verktøyet.

Feilsøk problemer med maskinvare og enheter med HP Support Assistant

Bruk diagnostikkverktøy, guidede feilsøkingsverktøy og fremgangsmåter for å feilsøke problemer med maskinvare og programvare.

1. Klikk på Mine enheter i den øverste menyen, og klikk deretter på Feilsøkinger og løsninger i ruten Min PC eller Min bærbare PC.

Velf Feilsøking og løsninger
  2. Velg ett av alternativene på skjermbildet som beskriver problemet du opplever.

3. Få tilgang til flere ressurser og feilsøkingsverktøyene i kategoriene Internett og sikkerhet, Spesifikasjoner og Lagring.

Legg til en HP-enhet til HP Support Assistant

Legg til en HP-datamaskin, skriver eller en annen enhet til HP Support Assistant.

Skrivere må koble direkte til datamaskinen eller være på samme nettverk.

1. Hvis du kobler til en ekstern enhet, for eksempel en skriver, må du kontrollere at den er på og i klar-modus.

2. Klikke på Legg til HP-enhet i kategorien Mine enheter.

3. Klikk på Finn enheten for å vise en liste over tilgjengelige enheter som skal legges til.

Hvis enheten ikke vises, klikker du på Legg til enheten manuelt for å bruke produktet og serienumrene til å finne enheten.

Velg Legg til en HP-enhet
  4. Klikk på enhetsnavnet på, skriv inn et kallenavn for enheten, og deretter Legg til i mine enheter.

Finn PC-produktnummer med HP Support Assistant

Finn datamaskinens produktnummer og serienummer med HP Support Assistant.

1. I Windows, søk etter og åpne HP Support Assistant, eller klikk på app-ikonet på oppgavelinjen.

Hvis appen ikke er installert på datamaskinen, laster du ned den nyeste versjonen fra HP Support Assistant nettstedet.
  2. I kategorien Mine enheter finner du datamaskinen for å se etter produktnavnet, produktnummeret og serienummeret.

Finne datamaskinens produktnavn, produktnummer og serienummer på startskjermen til HPSA

Løs problemer med HP Support Assistant

Løs problemer når HP Support Assistant ikke fungerer som forventet.

Oppdatering HP Support Assistant

Last ned og installer den nyeste versjonen av HP Support Assistant.

1. Gå til HP Support Assistant.

2. Installer den nyeste versjonen.

Avinstaller og installer HP Support Assistant på nytt

Avinstaller og installer HP Support Assistant på nytt for å løse problemer med programvaren.

1. Søk etter og åpne Legg til eller fjern programmer i Windows.

2. Velg HP Support Assistant fra listen Apper og funksjoner.

3. Klikk på Avinstaller, og klikk deretter på Avinstaller igjen for å bekrefte.

Klikk på Avinstaller i apper & funksjoner
  4. Start datamaskinen på nytt.

5. Gå til HP Support Assistant og last ned den nyeste versjonen.

6. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.