• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-PC-er – Bruke HP Support Assistant (Windows)

HP Support Assistant bidrar til å sørge for at HP-datamaskinen i fungerende tilstand ved å finne oppdateringer og tilby feilsøkingsverktøy.

Gå til HP Support Assistant for å laste ned verktøyet.

For å åpne HP Support Assistant, klikk på App-ikonet på oppgavelinjen, eller Søk etter support Assistant i Windows.

Endre innstillingene for oppdateringsplan og meldinger i HP Support Assistant

Angi preferanser for når HP Support Assistant skal se etter oppdateringer eller viser varsler.

1. Klikk på ikonet Innstillinger i venstre verktøylinje til HP Support Assistant-vinduet.

2. Endre innstillingene i hvert avsnitt etter behov.

Oppdater PC med HP Support Assistant

Bruk HP Support Assistant til å finne og installere oppdateringer, inkludert BIOS-oppdateringer for din datamaskin med Windows.

1. I Windows søker du etter og åpner HP Support Assistant eller klikker på programikonet på oppgavelinjen.

Hvis appen ikke er installert på datamaskinen, laster du ned den nyeste versjonen fra HP Support Assistant nettstedet.
  2. I kategorien Mitt dashbord finner du datamaskinen din og klikker deretter på Oppdateringer.

3. Vent mens HP Support Assistant analyserer systemet.

4. Når analysen er fullført, velger du de oppførte oppdateringene, laster ned og installerer oppdateringene, og følger deretter instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om det, og lukk deretter verktøyet.

Feilsøk problemer med maskinvare og enheter med HP Support Assistant

Bruk diagnostikkverktøy, guidede feilsøkingsverktøy og fremgangsmåter for å feilsøke problemer med maskinvare og programvare.

1. I fanen Mitt dashbord, klikker du på Reparasjoner og diagnostikk.

Velge Reparasjoner og diagnostikk
  2. Velg ett av alternativene på skjermen som gjelder problemet du opplever eller velg Veiledet feilsøking for å starte en virtuell agent.

3. Få tilgang til flere ressurser og feilsøkingsverktøyene i kategoriene Programvare og drivere, Meldinger og Støtteressurser.

Legg til en HP-enhet til HP Support Assistant

Legg til en HP-datamaskin, skriver eller en annen enhet til HP Support Assistant.

Skrivere må være koblet direkte til datamaskinen eller være på samme nettverk.

1. Hvis du kobler til en ekstern enhet, for eksempel en skriver, må du kontrollere at den er på og i klartilstand.

2. I kategorien Mitt dashbord, klikker du på Legg til enhet.

Velge Legg til enhet
  3. Klikk på Finn mine enheter for å vise en liste over tilgjengelige enheter som skal legges til.

Hvis enheten ikke vises, skriver du inn serienummeret i Serienummer-boksen og klikker deretter på Finn min enhet.

4. Klikk på enhetsnavnet, skriv inn et kallenavn for enheten, og klikk deretter på Legg til enhet.

Finn PC-produktnummer med HP Support Assistant

Finn datamaskinens produktnummer og serienummer med HP Support Assistant.

1. I Windows søker du etter og åpner HP Support Assistant eller klikker på programikonet på oppgavelinjen.

Hvis appen ikke er installert på datamaskinen, laster du ned den nyeste versjonen fra HP Support Assistant nettstedet.
  2. I kategorien Mitt dashbord finner du datamaskinen for å se etter produktnavnet, produktnummeret og serienummeret.

Finne datamaskinens produktnavn, produktnummer og serienummer på startskjermen til HPSA

Løs problemer med HP Support Assistant

Løs problemer når HP Support Assistant ikke fungerer som forventet.

Oppdatering HP Support Assistant

Last ned og installer den nyeste versjonen av HP Support Assistant.

1. Gå til HP Support Assistant.

2. Installer den nyeste versjonen.

Avinstaller og installer HP Support Assistant på nytt

Avinstaller og installer HP Support Assistant på nytt for å løse problemer med programvaren.

1. Søk etter og åpne Legg til eller fjern programmer i Windows.

2. Velg HP Support Assistant fra listen Apper og funksjoner.

3. Klikk på Avinstaller, og klikk deretter på Avinstaller igjen for å bekrefte.

Klikk på Avinstaller i apper & funksjoner
  4. Start datamaskinen på nytt.

5. Gå til HP Support Assistant og last ned den nyeste versjonen.

6. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.