HP printers - Afdrukken met HP ePrint

HP ePrint is een beveiligde cloud-gebaseerde service waarmee u kunt afdrukken met behulp van een e-mailaccount en een actieve internetverbinding.

Opmerking:

Voor printers die na de herfst van 2020 op de markt zijn gebracht, wordt HP ePrint niet ondersteund. Als alternatief is Print Anywhere beschikbaar. Ga voor meer informatie naar Print Anywhere met de HP Smart-app.

Vind het e-mailadres van de printer

Zoek het ePrint e-mailadres van de printer op het bedieningspaneel van de printer of op uw HP-account.

Zorg ervoor dat uw printer is verbonden met uw lokale netwerk en internettoegang heeft. HP ePrint werkt niet als de enige verbinding een USB-kabel is.

• Via het bedieningspaneel van de printer: Klik op het pictogram of de knop HP ePrint of navigeer naar Instellingen Webservices, Netwerkinstallatie, of Draadloze instellingen om het menu Webservices te vinden. Het e-mailadres van HP ePrint wordt weergegeven in het scherm Webservices. Volg indien gevraagd deze stappen om Webservices in te schakelen of uw printer te claimen.

Voorbeeld van een e-mailadres van een printer in het scherm Webservices
  • Vanuit uw HP-account: Meld u aan bij HP Smart (in het Engels). Het e-mailadres van HP ePrint vindt u naast de naam van uw printer. Volg indien gevraagd deze stappen om Webservices in te schakelen of uw printer te claimen.

Locatie van het e-mailadres van de printer op de HP Smart-website

Afdrukken met ePrint

Verzend een ePrint-taak naar uw printer met het e-mailadres ePrint.

1. Maak vanuit uw e-mailaccount een nieuw e-mailbericht aan of open de e-mail die u wilt afdrukken en selecteer vervolgens de optie Doorsturent.

2. Voer in het veld Aan het e-mailadres van de ePrint-printer in.

3. Typ in het veld Onderwerp een naam voor de e-mail.

4. Selecteer tot 10 documenten of foto's als bijlage en zorg ervoor dat de totale grootte van de e-mail minder dan 10 MB is.

Opmerking:

Digitaal ondertekende, gecodeerde of met een wachtwoord beveiligde documenten worden niet ondersteund door HP ePrint.

Voorbeeld van een ePrint-taak e-mail

Voorbeeld van een ePrint-taak e-mail
  5. Klik op Verzenden om uw e-mail naar de printer te versturen.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.