• Palaute

HP-tulostimen laiteohjelmiston päivittäminen

HP julkaisee säännöllisesti uusia laiteohjelmistoversioita tulostimen parannuksia, sovelluspäivityksiä tai ongelmankorjauksia varten. Päivitä laiteohjelmisto säännöllisesti, jotta saat tulostimestasi parhaan hyödyn.

Huomautus:

Dynaamisen suojauksen mahdollistavien tulostimien laiteohjelmisto sisältää dynaamisia suojaustoimenpiteitä, joita käytetään kasettien estoon muun kuin HP:n sirun tai muun kuin HP:n elektronisen piirilevyn avulla. Tulostimen tarkoitus on toimia vain uusissa tai uudelleenkäytetyissä kaseteissa, joissa on uusi tai uudelleenkäytetty HP-siru tai piirilevy. Ajoittaiset laiteohjelmistopäivitykset ylläpitää aiemmin toimineiden dynaamisten suojaustoimenpiteiden tehokkuutta ja estävät aiemmin toimineiden kasettien toiminnan. Lisää osoitteessa: http://www.hp.com/learn/ds.

Jos yksi menetelmä ei toimi, kokeile toista.

Tulostimen laiteohjelmiston päivittäminen HP Smart -sovelluksella

Voit tarkistaa ja asentaa laiteohjelmistopäivityksiä HP Smart -sovelluksella.

1. Avaa HP Smart -sovellus ja luo tili tai kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole HP Smart -sovellusta, lataa se osoitteesta 123.hp.com tai sovelluskaupasta.

2. Jos asennat HP Smart -ohjelmaa ensimmäistä kertaa, sinun on luotava HP-tili tai kirjauduttava tilille, jotta voit käyttää kaikkia tulostimen toimintoja.

3. Valitse sovelluksen aloitusnäytössä tulostimesi nimi tai kuva.

4. Valitse kohdassa Lisäasetukset joko Lisäasetukset tai Tulostimen aloitussivu (EWS).

5. Valitse Työkalut tai Verkkopalvelut.

6. Napsauta Tulostinpäivitykset tai Tuotepäivitys ja napsauta sitten Tarkista nyt. Kaikki laiteohjelmistopäivitykset ladataan ja asennetaan tulostimeen automaattisesti.

Varoitus:

Älä katkaise tulostimesta virtaa laiteohjelmistopäivityksen aikana. Se voisi vahingoittaa tulostinta pysyvästi.

Laiteohjelmiston päivittäminen suoraan tulostimesta

Internet-yhteyden ollessa käytössä monet HP-tulostimet tukevat laiteohjelmiston päivittämistä suoraan tulostimen ohjauspaneelista.

1. Varmista, että tulostin on yhdistetty Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.

Huomautus:

USB-liitännät eivät toimi.

2. Avaa ohjauspaneelin Asetukset-, Palvelu- tai Asetukset-valikko .

3. Valitse Asetukset, Tulostimen huolto tai Työkalut.

4. Valitse verkkopalvelut, tulostinpäivitys tai LaserJet Update.

5. Ota pyydettäessä verkkopalvelut käyttöön ohjeiden mukaisesti.

6. Valitse Etsi päivityksiä tai vastaava vaihtoehto.

Varoitus:

Älä katkaise tulostimesta virtaa laiteohjelmistopäivityksen aikana. Se voisi vahingoittaa tulostinta pysyvästi.

Lataa tulostimen laiteohjelmisto HP:n sivustosta (Windows)

Tarkista ja asenna tulostimen uusin laiteohjelmistopäivitys Windows-tietokoneesi HP:n verkkosivustosta.

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty tietokoneeseen.

2. Siirry kohtaan HP:n ohjelmisto- ja -ohjainlatauksetja kirjoita tulostimen malli.

3. Valitse laiteohjelmisto ohjainluettelosta, valitse lataa päivityksen vierestä ja noudata sitten annettuja ohjeita.

Huomautus:

Jos laiteohjelmistovaihtoehtoa ei ole käytettävissä, tulostimeesi ei ole saatavilla laiteohjelmistopäivityksiä.

4. Tarkista tulostimesi tila HP-tulostimen päivitysnäytöstä.

Jos verkkotulostinta ei näy, liitä tulostin väliaikaisesti tietokoneeseen USB-kaapelilla. Odota 20 sekuntia ja napsauta sitten Päivitä.

Tulostimen laiteohjelmiston tila, jossa näkyy Valmis
    • Jos tila on Valmis, valitse sarjanumeron vieressä oleva valintaruutu ja valitse Sitten Päivitä.

Varoitus:

Älä katkaise tulostimesta virtaa laiteohjelmistopäivityksen aikana. Se voisi vahingoittaa tulostinta pysyvästi.

• Jos tila on ajan tasalla, tulostimen laiteohjelmisto on ajan tasalla.

Lataa tulostimen laiteohjelmisto HP:n sivustosta (Mac)

Siirry Mac-tietokoneesi HP:n sivustoon ja asenna tulostimen uusin laiteohjelmistopäivitys.

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty tietokoneeseen.

2. Siirry kohtaan HP:n ohjelmisto- ja -ohjainlatauksetja kirjoita tulostimen malli.

3. Valitse laiteohjelmisto ohjainluettelosta, valitse lataa päivityksen vierestä ja noudata sitten annettuja ohjeita.

Huomautus:

Jos laiteohjelmistovaihtoehtoa ei ole käytettävissä, tulostimeesi ei ole saatavilla laiteohjelmistopäivityksiä.

4. Valitse hp:n laiteohjelmiston päivitysohjelma - näytössä tulostimesi nimi ja valitse sitten Jatka.

Tulostimen valitseminen ja kohdan Jatka valitseminen
  5. Tutustu hakutuloksiin Update Information (Päivitystiedot) -vaiheessa.

• Jos laitteen päivitysvaihtoehto tulee uudelleen näkyviin, valitse Jatka laiteohjelmiston päivittämistä varten.

Varoitus:

Älä katkaise tulostimesta virtaa laiteohjelmistopäivityksen aikana. Se voisi vahingoittaa tulostinta pysyvästi.

• Jos laitepäivityksiä ei ole saatavilla, tulostimen laiteohjelmisto on ajan tasalla.