HP-tulostimen yhdistäminen WPS (Wi-Fi Protected Setup) -asennuksella

Voit yhdistää HP-tulostimen nopeasti Wi-Fi-verkkoon WPS (Wi-Fi Protected Setup) -painikkeella. Et tarvitse verkon nimeä ja salasanaa tulostimen yhdistämiseen WPS-sovelluksella.

Jotkin reititinmerkit eivät tue yhteyden muodostamista WPS-määritykseen. Ennen kuin aloitat, varmista, että reitittimessä on WPS-painike tai painike, jossa on WPS-kuvake .

Jos reititin ei tue WPS-asennusta, siirry HP-tulostimen asennukseen (Wi-Fi-verkko) ja pyydä ohjeita tulostimen liittämiseen verkkoon HP Smart -sovelluksella.

1. Aseta tulostin ja tietokone tai mobiililaite Wi-Fi-reitittimen lähelle.

2. Aseta tulostin WPS-yhteystilaan.

• Useimmat tulostimet, joissa on kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli: Avaa Asetukset-, Verkko- tai Langattomat asetukset -valikko, valitse Wi-Fi Protected Setup, valitse Paina painiketta ja valitse sitten Aloita.

• Useimmat tulostimet, joissa ei ole kosketusnäytöllistä ohjauspaneelia: Paina Langaton-painiketta viisi sekuntia tai kunnes langattoman yhteyden merkkivalo alkaa vilkkua.

• HP DeskJet 6000 ja 6400, ENVY 6000 ja 6400 sekä Tango -tulostimet: Paina tulostimen takaosassa olevaa Wi-Fi-painiketta ja Virta-painiketta viisi sekuntia, kunnes sininen palkki vilkkuu.

3. Paina reitittimen WPS-painiketta kahden minuutin kuluessa 3–5 sekunnin ajan tai kunnes yhteysprosessi alkaa.

4. Palaa tulostimeen ja tarkista langattoman verkon merkkivalon tai palkin tila.

• Jos valo tai sininen palkki lakkaa vilkkumasta, tulostimen verkkoyhteys on onnistunut. Siirry asentamaan 123.hp.com HP:n ohjelmisto ja yhdistämään tietokoneeseesi tai mobiililaitteeseesi. Chromebookia varten siirry HP-tulostimen asetuksiin (Chromebook).

• Jos valo tai sininen palkki vilkkuu edelleen tai on pois päältä, yhteys ei toimi. Jatka seuraavaan vaiheeseen.

5. Wi-Fi-asetustilan palauttaminen.

• Useimmat tulostimet, joissa on kosketusnäyttö tai valikko: Avaa Langaton tai Asetukset -valikko, valitse Verkkoasetukset tai Asetukset ja valitse sitten Palauta verkkoasetukset.

• Tulostimet, joissa ei ole kosketusnäyttöä tai valikkoa: Siirry kohtaan HP-tulostimen Wi-Fi-asennustilan palauttaminen, jos haluat palauttaa oletusasetukset painamalla tulostimen painikkeita.

6. Suorita yhteys asettamalla tulostin ja reititin WPS-tilaan toistamalla nämä vaiheet.