• Palaute

HP-tulostimen asennus (Wi-Fi-verkko)

Yhdistä HP-tulostin paikalliseen Wi-Fi-verkkoon, jotta voit tulostaa langattomasti tietokoneesta, älypuhelimesta tai tabletista.

Wi-Fi-tulostimen asennus

Palauta tulostimen Wi-Fi-asetustila

Valmistele tulostin Wi-Fi-yhteyttä varten palauttamalla Wi-Fi-asetustila.

Kun asetukset on palautettu, tulostin siirtyy Wi-Fi-asetustilaan noin kahdeksi tunniksi, jolloin se on etsintätilassa HP-ohjelmiston asennuksen aikana.

• Useimmat tulostimet, joissa on kosketusnäyttö: Valitse Langaton- tai Asetukset- -valikosta Verkkoasetukset tai Asetukset ja valitse sitten Palauta verkkoasetukset.

• Useimmat mustesuihkutulostimet, joissa ei ole kosketusnäyttöä: Paina Langaton- ja Peruuta- -painikkeita, kunnes virran merkkivalo vilkkuu, ja odota, että langattoman yhteyden merkkivalo vilkkuu.

• Useimmat Laser-tulostimet ilman kosketusnäyttöä tai ohjauspaneelin valikkoa: Pidä langaton-painiketta painettuna, kunnes huomio - ja virtavalot vilkkuvat, tai pidä Langaton- ja Peruuta-painikkeita painettuna, kunnes langattoman verkon merkkivalo vilkkuu (Laser NS, Neverstop). Tulostin saattaa käynnistyä uudelleen.

• Useimmat LaserJet-tulostimet, joissa ei ole kosketusnäyttöä: Paina Langaton-painiketta , kunnes Huomio-valo vilkkuu, ja odota sitten, että langattoman yhteyden valo vilkkuu.

• Envy 6000, 6000e ja 6400e-, ENVY Pro 6400-, DeskJet Plus IA 6000 ja 6400 sekä Tango-tulostimet: Paina tulostimen takaosassa olevaa Langaton-painiketta viiden sekunnin ajan, kunnes tilan merkkivalo vilkkuu (joko sinisenä tai violettina mallin mukaan).

Siirry kohtaan HP-tulostimen Wi-Fi-asennustilan palauttaminen, jos haluat lisätietoja muista tulostinmalleista ja tietää niiden painallukset.

Asenna HP Smart

Asenna HP Smart -sovellus tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.

Toimi seuraavasti, jos määrität tulostinta Wi-Fi-verkkoon.

• Aseta tulostin ja tietokone tai mobiililaite Wi-Fi-reitittimen lähelle.

• Ota Wi-Fi-yhteys käyttöön tietokoneessa tai mobiililaitteessa ja muodosta yhteys verkkoon. Jos tietokone on liitetty verkkoon Ethernet-kaapelilla, irrota kaapeli väliaikaisesti ja käytä Wi-Fi-yhteyttä asetusten määrittämisen aikana.

• Ota Bluetooth käyttöön tietokoneessa tai mobiililaitteessa, jotta HP Smart voi tunnistaa tulostimen asennuksen aikana.

• Kun HP Smart on asennettu iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin, ota mobiililaitteen sijaintipalvelu käyttöön ja salli sovelluksen käyttää sijaintiasi tulostimen tunnistamiseen ja tarjoaa ratkaisuja määrityksen aikana.

1. Lataa HP Smart -sovellus ( 123.hp.com Android, Applen iOS, iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows) tai HP Smart – Mac App Store (macOS).

Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään Microsoftin kanssa käyttääksesi sovellusta eri laitteissa, voit kirjautua sisään tai valita Ei, kiitos jatkaaksesi.

Huomautus:

Katkaise yhteys VPN (Virtual Private Network) -yhteyteen ennen lataamista.

2. Jos asennat HP Smart -ohjelmaa ensimmäistä kertaa, sinun on luotava HP-tili tai kirjauduttava tilille, jotta voit käyttää kaikkia tulostimen toimintoja.

3. Etsi tulostin valitsemalla HP Smart -ohjelmistossa Lisää tulostin tai plusmerkki ja suorita sitten asennus loppuun noudattamalla ohjeita.

Muut Wi-Fi-yhteyden asetukset

Liitä tulostin näillä tavoilla, jos olet vaihtanut reititintä tai Internet-palveluntarjoajaa tai jos paikallinen verkko ei ole käytettävissä.