HP ENVY x360 - 15-dr1250no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
8KN58EA
Tuotteen nimi
HP ENVY x360 - 15-dr1250no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-10510U -prosessori (peruskellotaajuus 1,8 GHz, jopa 4,9 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 8 Mt:n välimuisti, 4 ydintä)
Chipset
Sisäinen Intel® SoC -emolevy
Muisti, vakio
16 Gt:n DDR4-2666 SDRAM -muisti (1 × 16 Gt)
Näytönohjain
Intel® Iris® Plus -näytönohjain
Kiintolevy
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optinen asema
Optinen asema ei sisälly pakettiin
Näyttö
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) monikosketuseleitä tukeva, WLED-taustavalaistu IPS-täysteräväpiirtonäyttö (1 920 × 1 080), jossa reunasta reunaan ulottuva lasi
Langaton yhteys
Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee gigabitin siirtonopeudetta tiedostoille)
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 USB 3.1 -portti, 1. sukupolvi, Type-C™ (tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s, Power Delivery 3.0, DisplayPort™ 1.2, HP Sleep and Charge); 1 USB 3.1 Type-A -portti, 1. sukupolvi (HP Sleep and Charge); 1 USB 3.1 Type-A -portti, 1. sukupolvi (vain tiedonsiirto); 1 AC Smart Pin -virtaliitäntä; 1 HDMI 2.0 -portti; 1 kuuloke/mikrofoniyhdistelmäliitäntä
Vähimmäismitat (L x S x K)
35,9 × 24,6 × 1,72 cm
Paino
2,05 kg
Virtalähteen tyyppi
65 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
4-kennoinen 55,67 Wh:n litiumioniakku
Akun käyttöikä, sekalainen käyttö
Jopa 14 tuntia 45 minuuttia
Akun käyttöikä, videon toisto
Jopa 12 tuntia 30 minuuttia
Web-kamera
HP Wide Vision -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
BANG & OLUFSEN; kaksi kaiutinta; HP Audio Boost 2.0

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
Netflix (30 päivän ilmainen kokeilu)
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft Office 365 -asiakkaille