HP Officejet Pro 8610, 8620, 8630, 8640,ja 8660 e-All-in-One Printer Series - Laitteen ohjauspaneelin kuvaus

Ohjauspaneelin ominaisuudet

Voit siirtyä kahden aloitusnäytön välillä koskettamalla suuntapainikkeita.
Kuva : Ohjauspaneelin ominaisuudet
Ominaisuus
Kuvaus
1
Langaton yhteys -tilavalo: Jos sininen valo palaa, tulostin on yhdistetty langattomaan verkkoon.
2
Aloitus: Tällä painikkeella voit palata muista näkymistä aloitusnäkymään.
3
Kopioi: Avaa ikkunan, jossa voit valita kopion tyypin tai muuttaa kopiointiasetuksia.
4
Faksi: Avaa ikkunan, jossa voit faksata tai valita faksiasetukset.
5
Skannaaminen: Avaa ikkunan, jossa voit skannata tai muuttaa skannausasetuksia.
6
Apps: Avaa ikkunan, jossa voi käyttää tulostussovelluksia.
7
Valokuva: Kun valokuvia sisältävä USB-asema asetetaan USB-porttiin, näyttöön avautuu ikkuna, jossa voi tarkastella ja tulostaa valokuvia.
8
Määritys-kuvake: Avaa Määritys -ikkunan, jossa voi määrittää tai muuttaa ensisijaisia tulostinasetuksia, luoda raportteja, muuttaa faksi- ja huoltoasetuksia sekä käyttää tulostintyökaluja.
9
Etsintä: Tarjoaa lisätietoja tulostimen ominaisuuksista.
10
Ohje: Näyttää aloitusnäytössä kaikki ohjeen aiheet. Muissa näytöissä näyttää tietoja tai animaation meneillään olevasta toiminnosta.
11
Edellinen: Paluu edelliseen näyttöön.
12
ePrint-kuvake: Avaa Verkkopalveluiden asetukset -valikon, josta voi tarkistaa ePrint-tilatiedot, muuttaa ePrint-asetuksia tai tulostaa tietosivun.
13
Suora langaton-kuvake: Avaa HP:n suoran langattoman asetukset, joista voit ottaa suoran langattoman tulostuksen käyttöön (suojauksella tai ilman), poistaa suoran langattoman tulostuksen käytöstä ja näyttää suoran langattoman tulostuksen nimen ja salasanan, jos yhteys on otettu käyttöön suojauksen kanssa.
14
Langaton yhteys-kuvake: Avaa Langattoman yhteyden yhteenveto -valikon, jossa voit yhdistää tulostimen langattomaan verkkoon langattoman asennustoiminnon avulla, tarkistaa langattoman yhteyden tilan ja muuttaa langattoman yhteyden asetuksia. Voit myös tulostaa langattoman yhteyden testiraportin, joka auttaa selvittämään verkkoyhteyden ongelmia.
huomautus:
Kuvakkeet (Ethernet) ja (Langaton yhteys) eivät näy samanaikaisesti. Se, näkyykö Ethernet- vai langaton yhteys -kuvake, määräytyy sen mukaan, miten tulostin on yhdistetty verkkoon. Jos tulostimen verkkoyhteyttä ei ole määritetty, tulostimen ohjauspaneelissa näkyy oletusarvoisesti (Langaton yhteys).
15
eco-kuvake: Avaa eco-asetukset-valikon, jossa voi määrittää tuotteen virtaa säästävien ominaisuuksien asetukset.
16
Faksin tila-kuvake: Avaa Faksin tila -valikon, jossa voi ottaa Automaattisen vastauksen käyttöön ja poistaa sen käytöstä, tarkastella faksilokia ja muuttaa faksiäänen voimakkuutta.
17
Muste-kuvake: Näyttää kunkin kasetin arvioidun mustetason. Näyttää mustekasettien tilan mukaan varoituksen tai virhesymbolin.

Langattoman yhteyden tilavalo

Kuva : Langattoman yhteyden tilavalo
Merkkivalon tila
Kuvaus
Sammuksissa
  • Langaton yhteys ei ole käytössä.
    Siirry tulostin näytössä langattoman yhteyden valikkoon koskettamalla (Langaton yhteys) ja muodosta langaton yhteys Langattomalla asennustoiminnolla.
  • Tulostin on kytketty verkkoon Ethernet-johdolla.
    Irrota Ethernet-johto.
Vilkkuu hitaasti
Langatonta yhteyttä muodostetaan tai langaton yhteys on käytössä, mutta laite ei ole yhteydessä verkkoon. Jos yhteyttä ei voi muodostaa, varmista, että tulostin on langattoman signaalin ulottuvissa. Määritä langaton yhteys tulostimen ohjauspaneelista käyttämällä Langattoman asennustoimintoa.
Vilkkuu nopeasti
On tapahtunut langattoman yhteyden virhe. Lisätietoja on tulostimen näyttöön tulevissa viesteissä.
Palaa sinisenä
Langaton yhteys on muodostettu, ja voit tulostaa.