Velkommen til HP's kundesupport - Udgåede produkter

• Oplysning
    Information vedrørende seneste sikkerhedshuller

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-product-category-portlet

Funktioner
Indlæser...

HPs produktpolitik understøttes ikke længere

HP stopper typisk med at yde support til de fleste produkter efter ti år. Når et produkt er udgået, fjernes det officielle HP-supportindhold (fejlfindingsartikler, brugervejledninger, introduktionsvideoer osv.) for det pågældende produkt fra HP's websted. Der kan være mulighed for at finde support på HP-fora eller på hjemmesider fra tredjepart; HP tager dog intet ansvar for indhold forfattet af tredjepart.

Nedenstående liste viser produkter, hvis supporteringstid er udløbet. Hvis du ønsker at finde dit produkt, skal du først vælge kategori, og derefter følge trinene.