Velkommen til HP's kundesupport - Udgåede produkter

HPs produktpolitik understøttes ikke længere

HP Support kan variere afhængig af produkt. Når et produkt er udgået, fjernes det officielle HP-supportindhold (fejlfindingsartikler, brugervejledninger, introduktionsvideoer osv.) for det pågældende produkt fra HP's websted. Der kan være mulighed for at finde support på HP-fora eller på hjemmesider fra tredjepart; HP tager dog intet ansvar for indhold forfattet af tredjepart.

Nedenstående liste viser produkter, hvis supporteringstid er udløbet. Hvis du ønsker at finde dit produkt, skal du først vælge kategori, og derefter følge trinene.