Konto- eller betalingsproblemmeddelelse vises

Opdater dine betalingsoplysninger, hvis du modtager en erstatningsbetaling, et kontoproblem, kontotilsidesætning, betalingsproblem, din konto skal være opmærksom, ikke kan behandle din automatiske betaling, opdatere dine faktureringsoplysninger eller meddelelsen Din printerplan er blevet suspenderet .

Dit kreditkort er muligvis udløbet. Opdater din betalingsmetode på din Instant Ink-kontoside for at løse problemet.

Sådan ændrer du betalingsoplysninger for Hjem/Home Office Instant Ink

1. Log på din Instant Ink-konto.

2. Klik på Konto i menuen til venstre og derefter på Fakturering eller Forsendelse &fakturering.

3. Klik på Administrer din betalingsmetode under din betalingsmetode.

4. Indtast alle betalingsoplysninger.

• Kredit-/betalingskort: Indtast kortnummer,TASTV og udløbsdato, selvom kun udløbsdatoen er ændret.

• Direkte betalingskort: Indtast dit IBAN-nummer igen, selvom det ikke er ændret. Din økonomiske institution kan bevirke, at du regelmæssigt skal indtaste dit IBAN-nummer igen, også selv om din konto har det korrekte nummer. Bekræft yderligere betalingsoplysninger.

• PayPal: Følg vejledningen på skærmen for at linke din PayPal-konto. Hjemme-/hjemmekontor-brugere kan ikke bruge PayPal under den første printeropsætning, men kan skifte til den senere.

Ændre betalingsoplysninger for virksomhedskonti med LaserJet 3000/4000 printere

1. Log på din Instant Ink for Business-konto.

2. Åbn konto i menuen til venstre og derefter Fakturering.

3. Udvid afsnittet for din aktuelle faktureringsmetode, og klik på Opdater betaling.

4. Vælg Business, og indtast derefter dine betalingsoplysninger.

• Kredit-/betalingskort: Indtast kortnummer,TASTV og udløbsdato, selvom kun udløbsdatoen er ændret.

• Direkte betalingskort: Indtast dit IBAN-nummer igen, selvom det ikke er ændret. Din økonomiske institution kan bevirke, at du regelmæssigt skal indtaste dit IBAN-nummer igen, også selv om din konto har det korrekte nummer. Bekræft yderligere betalingsoplysninger.

• PayPal: Følg vejledningen på skærmen for at linke din PayPal-konto.

Sådan ændrer du betalingsoplysningerne for HP All-In Plan for Print

1. Gå til , HP Smart-webstedklik på Log på, og indtast legitimationsoplysningerne til din konto.

2. Klik på Konto i menuen til venstre, derefter på HP All-in Plan Forsendelse &fakturering.

3. Klik på Administrer din betalingsmetode under din betalingsmetode.

4. Vælg en betalingsmetode, og indtast derefter alle betalingsoplysninger.

Er der problemer?

• Hvis du ser en fejl eller fortsat har problemer med betaling for din konto efter opdatering af din betalingsmetode, skal du kontakte din kortudbyder. Nye sikkerhedsforanstaltninger kan kræve, at du validerer abonnementsgebyrer.

• Hvis din konto blev suspenderet, forsøger vi igen at opkræve penge, efter at du har opdateret din betalingsmetode. Det kan tage op til 30 minutter at genoptage udskrivning.

• Hvis du har mere end én e-mailadresse, skal du sørge for at bruge den adresse, der er forbundet med din konto.

• Hvis kontosiden ikke indlæses, skal du sikre dig, at du bruger Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge. Prøv at opdatere browservinduet.

• Hvis du er logget på den rigtige side, skal URL'en i browserens adresselinje indeholde "hpsmart.com".

• Hvis du ikke kan se en navigationsmenu i venstre side, skal du klikke på menuikonet øverst til venstre for at vise navigationsmenuen.

• Hvis du stadig har problemer, skal du gå til HP Instant Ink support for hjælp: