HP DeskJet 2700-, 4100-, 4800-printere – Udskiftning af blækpatroner

Udskift blækpatroner, der er tomme eller næsten tomme, med nye, originale HP-blækpatroner.

Blækpatronnumre til HP DeskJet 2700, DeskJet Plus 4100

Nordamerika, Asien og Stillehavsområdet (undtagen Kina, Indien og Indonesien)

Vesteuropa

Mellemøsten, Afrika, Latinamerika og SNG

Kina, Indien og Indonesien

HP 67 Sort

HP 67XL Sort

HP 305 Sort

HP 305XL Sort

HP 124 Sort

HP 124XL Sort

HP 805 Sort

HP 805XL Sort

HP 67 Trefarvet

HP 67XL Trefarvet

HP 305 Trefarvet

HP 305XL Trefarvet

HP 124 Trefarvet

HP 124XL Trefarvet

HP 805 Trefarvet

HP 805XL Trefarvet

Blækpatronnumre til HP DeskJet Ink Advantage 2700, DeskJet Plus Ink Advantage 4100

Latinamerika

Asien og Stillehavsområdet

Europa, Mellemøsten, Afrika

HP 667 Sort

HP 667XL Sort

HP 682 Sort

HP 653 Sort

HP 667 Trefarvet

HP 667XL Trefarvet

HP 682 Trefarvet

HP 653 Trefarvet

Blækpatronnumre til HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4825, 4826, 4828, 4829, 4877

Blækpatronbeskrivelse

Patronnummer

Sort blækpatron

HP 47 Sort

Farveblækpatron

HP 47 Trefarvet

Køb blæk- eller tonerpatroner

HP og en lokal forhandler kan hjælpe med udskiftning af blæk og tonerpatroner.

1. Gå til HP Store.

2. Vælg derefter dit land/område og sprog.

3. Klik på Blæk og toner øverst på siden.

4. Følg vejledningen for at finde og bestille patronerne til din printer.

Installer nye blækpatroner

Installer en ny patron i en HP DeskJet 2700-, 4100-, 4800-printer.

1. Kontroller, at der er lagt papir i hovedbakken, og tænd derefter for printeren.

2. Åbn dækslet til blækpatronerne.

Åbning af dækslet til blækpatronerne

Blækslæden flytter til midten.

3. Vent, indtil slæden stopper og står stille.

4. Tryk ned på den blækpatron, du vil udskifte, for at frigøre den, og fjern den derefter fra dens holder.

Let tryk ned på blækpatronen for at frigøre den
  5. Sæt den gamle patron til side, og tag den nye blækpatron ud af pakken.

6. Hold patronen i siderne, og fjern plastiktapen med trækfligen.

Pas på:

Rør ikke ved de kobberfarvede kontakter eller blækdyserne, og påfør ikke beskyttelsestapen igen. Hvis disse områder berøres, kan det medføre fejl i blæksystemet.

Fjernelse af plastik fra den nye blækpatron
  7. Skub patronen ind i holderen i en let, opadvendt vinkel, og skub derefter op på patronen, indtil den klikker på plads.

Sådan skubbes slæden ind i holderen i opadgående vinkel
  8. Gentag denne fremgangsmåde for de andre blækpatroner efter behov.

9. Luk dækslet til blækpatronerne.

10. Hvis der udskrives en justeringsside, skal du følge anvisningerne på siden for at justere patronerne og fuldføre installationen.