HP Business Notebooks – Ændring af Battery Health Manager-indstilling

For at optimere batterisundheden, og for at hjælpe med at reducere faktorer, der kan fremskynde batteriets ældning, ændrer HP standardindstillingen i HP Battery Health Manager til Maximize My Battery Health-indstillingen.

Denne ændring i standardindstillingen er kun tilgængelig på udvalgte HP Business notebooks. (Du kan se hele listen på Business notebook PC'er, der påvirkes ved ændring af standardindstillingen Maximize My Battery health). Ændring i standardindstillingen til Maximize My Battery Health reducerer batteriets fulde opladningskapacitet til 80 %. En reduktion i opladningskapaciteten hjælper med at minimere stressen af notebookens batteri, der kan fremskynde batteriets ældning over tid, og forbedrer dermed den overordnede sundhed og levetid for batteriet.

Bemærk:

Den fulde opladningskapacitet repræsenterer den maksimale mængde energi, der kan lagres og udvindes fra notebookens batteri. Den fulde opladningskapacitet falder naturligt over tid, idet batteriet ældes.

Om HP Battery Health Manager

HP Battery Health Manager er en indstilling på BIOS-niveau, som er tilgængelig i de fleste HP business notebooks. Den er designet til at hjælpe med at optimere batteriets levetid ved at reducere eksponeringen af nøglefaktorer såsom opladningstilstand samt forhøjede temperaturer, der kan fremskynde batteriets nedbrydning og kemiske ældning over tid.

For at få mere at vide om HP Battery Health Manager, skal du se HP Business Notebook PC'er – HP Battery Health Manager.

BIOS-opdatering til at kunne ændre standardindstillingen til Maximize My Battery Health

BIOS-opdatering 01.17.01 ændrer standardindstillingen under HP Battery Health Manager til Maximize My Battery Health-indstillingen på HP business notebooks.

Maximize My Battery Health er den anbefalede indstilling til HP Business notebooks, der er som følger:

• Mere end et år gammelt.

• Ikke havde HP Battery Health Manager indstillet til Let HP Manage My Battery Health fra første brug.

• Tilsluttet strøm i længere periode (for eksempel ved hjemmearbejde).

Hvorfor ændre indstillingen Maximize My Battery Health?

Idet brugsmønstrene for business-notebooks ændrer sig over tid, har HP arbejdet på at identificere den bedste tilgang til at optimere batterisundheden på ældre systemer, der kan påvirkes af disse ændringer.

Indstillingen Maximize My Battery Health er en simpel og effektiv måde at hjælpe med at reducere faktorer, der kan fremskynde nedbrydningen og den kemiske ældning over tid. BIOS-opdatering 01.17.01 slår automatisk denne indstilling til på udvalgte HP Business notebooks, så du ikke behøver aktivere det manuelt.

Hvad du kan forvente af en ændring i standardindstillingen til Maximize My Battery Health

At ændre standardindstillingen til Maximize My Battery Health forårsager det følgende:

• Denne indstilling fører til en reduktion af driftstiden mellem opladningerne, da den begrænser notebook-batteriets opladningstid til 80 % af den aktuelt tilgængelige opladningskapacitet.

• Du vil fortsat kunne se batteriopladning på 100 % i Windows' ikon-bakke, hvor 100 % repræsenterer en ny, justeret fuld opladningskapacitet.

• En ændring til Maximize My Battery Health har ikke nogen indvirkning på systemets ydeevne.

Bemærk:

Før denne opdatering forårsagede Maximize My Battery Health at Windows ikon-bakke viste en maksimal opladning på 80 %. Efter opdateringen viser Windows ikon-bakke en maksimal opladningskapacitet på 100 %. Denne ændring blev foretaget for at skabe en mere brugervenlig og konsistent oplevelse.

Bemærk:

Hvis du efter denne opdatering kører et Windows 11 operativsystem, vil der vises et lille hjerteikon i Windows ikon-bakke. Dette hjerteikon indikerer, at batterisundhedsfunktionen er blevet aktiveret.

Ændring af indstillingen Maximize My Battery Health

HP anbefaler indstillingen Maximize My Battery Health for udvalgte, ældre HP business notebooks. Efter opdatering af BIOS, kan du ændre indstillingen for HP Battery Health Manager til Let HP Manage My Battery Health eller Maximize My Battery Duration (tilgængelig på udvalgte ældre modeller) til enhver tid. Ændring af indstillingen fra Maximize My Battery Health under HP Battery Health Manager påvirker ikke producentens garanti.

For at få mere at vide om HP Battery Health Manager, skal du se HP Business Notebook PC'er – HP Battery Health Manager.

Bemærk:

Selvom indstillingen Maximize My Battery Duration er tilgængelig i HP Battery Health Manager på udvalgte ældre modeller, anbefaler HP på det kraftigste, at du ikke bruger den, da den deaktiverer batteriets beskyttelsesfunktion i HP Battery Health Manager.

Opdatering af BIOS

For at opdatere BIOS til den nyeste version, skal du gå til Support-siden for din notebook, og downloade den nyeste BIOS-opdatering.

I forbindelse med bærbare computere til erhvervsbrug, skal du gå til HP Business Notebook PC'er – Opdatering af BIOS (Basic Input Output System).

Bemærk:

HP anbefaler, at du jævnligt opdaterer din BIOS til den nyeste version.

Business notebook PC'er, der påvirkes ved ændring af standardindstillingen Maximize My Battery health

Denne opdatering gælder for de følgende HP Business notebooks.

• HP EliteBook 1000-serie notebooks

• HP Elite x2 1013 G3 Tablet

• HP Elite x2 G4-tablet

• HP EliteBook 1050 G1 Notebook PC

• HP EliteBook x360 1040 G5 Notebook-PC

• HP EliteBook x360 1040 G6 bærbar pc

• HP EliteBook x360 1030 G3 Notebook-PC

• HP EliteBook x360 1030 G4 bærbar pc

• HP EliteBook 800-serie notebooks

• HP EliteBook 850 G5 Notebook PC

• HP EliteBook 850 G6 bærbar pc

• HP EliteBook 846r G4 Notebook PC

• HP EliteBook 846 G5 Notebook PC

• HP EliteBook 840r G4 Notebook PC

• HP EliteBook 840 G5 Healthcare Edition Notebook PC

• Den bærbare computer HP EliteBook 840 G6 De edition

• HP EliteBook 840 G5 Notebook PC

• HP EliteBook 840 G6 bærbar pc

• HP EliteBook 836 G5 Notebook PC

• HP EliteBook 830 G5 Notebook PC

• HP EliteBook 830 G6 bærbar pc

• HP EliteBook x360 830 G5 Notebook-pc

• HP EliteBook x360 830 G6 bærbar pc

• HP EliteBook 700-serie notebooks

• HP EliteBook 755 G5 Notebook PC

• HP EliteBook 745 G5 Notebook PC

• HP EliteBook 745 G6 bærbar pc

• HP EliteBook 735 G5 Notebook PC

• HP EliteBook 735 G6 bærbar pc

• HP ZBook Mobile Workstations

• HP ZBook 14u G5 Mobile Workstation

• HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation

• HP ZBook 15u G5 Mobile Workstation

• HP ZBook 15u G6 Mobile Workstation

• HP ZBook Studio G5 Mobile Workstation

• HP ZBook Studio x360 G5 Convertible Workstation

• Andre platforme

• HP Z PLC X 13 G2 bærbar pc

• HP Elite Notesbog pc