HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise – Indstilling og konfiguration af HP-onlinehjælpen

Brug oplysningerne i dette dokument til at opsætte og konfigurere cloud-baseret HP Onlinehjælp.

HP Enterprise-printermodeller har adgang til cloud-baseret HP Olinehjælp, som kan bruges til fejlfinding i forbindelse med udskrivningsproblemer, f.eks. papirstop. Brugere af HP Onlinehjælp kan scanne QR-koden på printerens display ved hjælp af en mobiltelefon eller tablet eller klikke på et fejlspecifikt link i hændelsesloggen på den integrerede webserver for automatisk at hente de mest opdaterede og relevante oplysninger eller videoklip, der kan hjælpe med at løse problemet på kontrolpanelet.

QR-kode, der bruges til at få adgang til HP-onlinehjælp

QR-kode, der bruges til at få adgang til HP-onlinehjælp

Printeren sender data til HP Solution Finding-webtjenesten for at identificere de mest relevante og opdaterede tilgængelige oplysninger eller videoklip, og derefter sender HP Solution Finding-webtjenesten løsningen tilbage til smartphone- eller tabletbrugeren.

Bemærk:

Funktionen Onlinehjælp tilbyder QR-koder og weblinks til løsningssider for at løse problemer med printeren. Printeren sender oplysninger til HP, herunder hændelsesoplysninger, modelnummer og serienummer, for at få forbindelse til den korrekte side.

Du kan finde yderligere oplysninger om HP's praksis for beskyttelse af personlige oplysninger på følgende websted: http://www.hp.com/go/privacy.

Før denne funktion kan bruges på en smartphone eller tablet sammen med printeren, skal printeren køre FutureSmart firmwareversion 3.4 eller nyere, og funktionen skal være aktiveret af en administrator i printerens integrerede webserver (EWS).

Bemærk:

Nyere printermodeller, f.eks. HP LaserJet Enterprise MFP M630, behøver ikke at opdatere firmwaren og kan aktivere funktionen Onlinehjælp ved hjælp af guiden Startopsætning, der vises på printerens kontrolpanel, når den tændes.

Før du starter

Visse oplysninger er nødvendige for at gennemføre trinnene i dette dokument.

• Kontrollér, at du kender printerens IP-adresse eller værtsnavn

Bemærk:

Hent printerens IP-adresse ved at navigere til menuen for netværksindstillinger på printerens kontrolpanel, eller udskriv en Konfigurationsside.

• Kontrollér, at du kender administratoradgangskoden til den integrerede webserver (EWS)

Trin 1: Opdater firmwaren til FutureSmart version 3.4 eller nyere

Se følgende dokument for vejledning i opdatering af firmwaren:

HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise, HP Managed – opdater printerfirmwaren

Trin 2: Aktivér HP-onlinehjælpen i den integrerede webserver (EWS)

Brug den integrerede webserver (EWS) til at aktivere HP-onlinehjælpen, og vælg de ønskede hjælpefunktioner.

Bemærk:

HP Web Jetadmin kan også bruges til at konfigurere onlinehjælp for flere enheder. Hvis du vil bruge denne metode, skal du kontakte HP-support for at få oplysninger om, hvordan du får adgang til det påkrævede "xtp"-script.

1. Åbn en webbrowser, og indtast printerens IP-adresse eller værtsnavn i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel eller konfigurationssiden, og tryk derefter på Enter på tastaturet.

Eksempel på en IP-adresse i browserens adressefeltet

IP-adresse i browserens adressefelt
    Bemærk:

Du skal logge på ved hjælp af administratorens legitimationsoplysninger for at få adgang til og konfigurere indstillingerne.

Bemærk:

Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.

Startskærmen for den integreret webserver (EWS) vises.

2. Klik på fanen Troubleshooting (Fejlfinding) på den øverste navigationslinje på EWS-hjemmesiden.

3. Klik på Online Help (Onlinehjælp) i venstre navigationspanel.

4. Vælg afkrydsningsfelterne for de funktioner i onlinehjælpen, du vil aktivere, og klik derefter på Apply (Anvend) i det nederste højre hjørne på siden.

• Aktiver onlinehjælp

Bemærk:

Dette element er ikke tilgængeligt for alle EWS-versioner. Hvis dette element ikke findes på listen, er onlinehjælpfunktionen allerede aktiveret som standard.

• Vis QR-koden i kontrolpanelets hændelsesoplysninger

• Vis links i EWS-hændelsesloggen

• Begræns onlinehjælp til administrator

Bemærk:

Denne valgmulighed er ikke tilgængelig i alle EWS-versioner. Hvis denne valgmulighed er tilgængelig, og den vælges, begrænser det ikke adgangen til EWS-hændelsesloggen, men det begrænser QR-koder og links til hændelseslog, så de kun er tilgængelige for en bruger, der er logget på som administrator. Hvis du vil give tilladelse til adgang til QR-koder og links til hændelseslog for alle brugere, skal du ikke vælge denne indstilling.

• Begræns links til administrator

Bemærk:

Denne funktion er kun tilgængelig i EWS-versioner, der har Onlinehjælp aktiveret som standard. Hvis denne valgmulighed er tilgængelig, og den vælges, begrænser det ikke adgangen til EWS-hændelsesloggen, men det begrænser links til hændelseslog, så de kun er tilgængelige for en bruger, der er logget på som administrator. Hvis du vil give tilladelse til adgang til og links til hændelseslog for alle brugere, skal du ikke vælge denne indstilling.

Printere, der understøtter HP-onlinehjælp

HP-onlinehjælp er tilgængelig for følgende printere:

• HP LaserJet Enterprise-printere

• HP OfficeJet Enterprise-printere

• HP PageWide Enterprise-printere

Nogle printermodeller kan kræve en firmwareopdatering for at bruge onlinehjælpfunktionen afhængigt af deres udgivelsesdato. Se de følgende retningslinjer:

• For printere lanceret før efteråret 2014: Firmwaren skal opdateres til FutureSmart version 3.4 eller nyere for at kunne bruge onlinehjælpfunktionen.

• For printere lanceret efter efteråret 2014: Firmwareversionen understøtter allerede HP Onlinehjælp, og funktionen er aktiveret som standard.

HP anbefaler, at du opgraderer til den nyeste tilgængelige firmwareversion til din printer.