HP-pc'er – Der kan ikke findes noget drev under installation af Windows 11 eller Windows 10 (Intel 11. Generation-processor)

Der kan ikke findes nogen drev, da værktøjet til medieoprettelse ikke indeholder lagringsdriverne. Følg disse trin for at oprette installationsmedier, finde og installere de manglende lagringsdrivere og fuldføre installationen af Windows 11 eller Windows 10.