• Oplysning

• Feedback

Pc'er fra HP – OMEN Gaming Hub

Du kan bruge OMEN Gaming Hub til at optimere ydeevnen og tilpasse bærbare og stationære OMEN-computere og tilbehør. Der er forskellige funktioner tilgængelige afhængigt af dit system.

Selvom OMEN Gaming Hub kan downloades til alle computere, der kører Windows 11 eller Windows 10-operativsystemet, afhænger de specifikke tilgængelige funktioner af HP OMEN-computeren eller det tilbehør, der er knyttet til profilen.

Overclocking i OMEN Gaming Hub

Brug skærmen Overclocking til at overvåge og justere systemets ydeevne. De tilgængelige værktøjer varierer afhængigt af computerens hardwarekonfiguration.

Bemærk:

OMEN-notebook-pc'er fra HP kræver en ekstern strømforsyning for at få adgang til skærmen Overclocking.

Underspænding

Skift CPU'ens strømforbrug for at reducere computerens varme. Jo højere CPU'ens spændingskrav er indstillet, jo højere er CPU'ens opvarmningskapacitet. Denne funktion kan reducere CPU'ens kernespænding uden at reducere CPU'ens ydeevne.

Pas på:

Ændring af CPU-spænding kan forårsage systemspænding.

Bemærk:

Underspænding er kun tilgængelig på visse computermodeller, herunder serierne OMEN 15-ekxxxx bærbar pc, OMEN 15-dhxxxx bærbar pc, OMEN by HP 16-b0xxx bærbar pc, Victus fra HP 16-d0xxx bærbar pc, OMEN by HP 17-ck0xxx bærbar pc og OMEN by HP 17-cbxxxx notebook-pc.

Underspændingsfunktionen er som standard slået fra.

Fanen Underspænding

På fanen Underspænding vises CPU'ens temperatur, frekvens og spænding i realtid. Afsnittet Testresultater viser referencedata for systemets ydeevne, når funktionen til underspænding er aktiveret. Disse testresultater afhænger af computerens temperatur og kan være forskellige, hver gang du kører en benchmarkingtest.

For at køre en benchmarkingtest skal du klikke på Kør test. Testprocessen kan tage et par minutter, og computeren kan vise en blå skærm flere gange, indtil testen er færdig, og de nye værdier er anvendt på computeren.

OMEN Ydeevnestyring

Skift systemets ydeevne på din OMEN-notebook-pc til den tilstand, som fungerer bedst til den opgave, som du udfører. Den bærbare computer forbliver i Standardtilstand, indtil du skifter til komforttilstand eller ydeevnetilstand.

Bemærk:

Kontrol af ydeevne og blæserkontrol er kun tilgængelige på visse computermodeller, herunder OMEN 25L GT11-1xxx Desktop-PC, OMEN 25L GT12-1xxx desktop-PC, OMEN 25L GT13-1xxx desktop-PC, OMEN 25L GT14-1xxx desktop-PC, OMEN 25L GT15-1xxx Desktop-PC, OMEN 30L GT1-1xxx Desktop-PC, OMEN 30L GT12-1xxx Desktop-PC, OMEN 40L GT21-0xxx Desktop-PC, OMEN 40L GT21-1xxx Desktop PC, OMEN 45L GT22-0xxx Desktop-PC, OMEN 45L GT22-1xxx Desktop PC, Victus 15L TG02-0xxx, OMEN ved HP 15-rulleliste0xxx bærbar PC, OMEN ved 15-dh1xxx bærbar PC, OMEN ved 15-dc0xxx bærbar PC, OMEN af HP 15-dc1xxx laptop pc, OMEN ved HP 15-dc2xxx bærbar PC, OMEN af HP 15-ekxxx bærbar PC, OMEN af HP 15-enxxx bærbar PC, OMEN ved HP 17-cb1xxx bærbar pc og Aktivering af HP 16 bærbar pc (16-d0xxx, 16-e0xxx).

På dashboardet Ydeevnestyring vises CPU-temperatur, GPU-temperatur og CPU-besparelse i realtid.

Skærmen Ydeevnestyring indstillet til standard

Netværksbooster

Juster netværksprioriteringer for at øge systemets ydeevne.

Lys

Konfigurer LED-lysene på OMEN-computeren eller den eksterne enhed. Lysfunktionerne varierer afhængigt af produktet. Hvert lysområde vises som en separat fane.

Bemærk:

Din enhed kan se anderledes ud end den her viste, men trinene for lyskonfiguration er de samme.

Bemærk:

Kabinetlys er kun tilgængelig på bestemte computermodeller, herunder serierne OMEN X Compact stationær pc P1000-xxx, HP OMEN X 900-xxx, 900-0xx stationær pc, OMEN by HP Obelisk stationær pc 875-0xx (kun på modeller med et gennemsigtigt sidepanel), OMEN by HP Obelisk stationær pc 875-1xx (kun på modeller med et gennemsigtigt sidepanel) og OMEN X by HP 17-apxxx notebook-pc.

OMEN Light Studio (BETA)

OMEN Light Studio er ikke en fuld udgivelse og er stadig under udvikling. OMEN Light Studio-teamet opdaterer understøttelse af yderligere OMEN- og ikke-HP-enheder. Ikke alle OMEN-enheder eller andre eksterne enheder understøttes eller vil blive understøttet.

HP-skærme – Gem skærmindstillinger ved hjælp af OMEN Gaming Hub

Nogle gange kan skærmindstillingerne ikke gemmes ved at bruge OSD-knappen og nulstille til standardindstillingerne, når skærmen bliver slukket og tændt igen. For at løse dette problem skal du ændre dine skærmindstillinger ved hjælp af OMEN Gaming Hub.

Makroer

Konfigurer makrotasterne (P1-P6) på din OMEN-computer for at starte en sekvens af registrerede tastetryk ved hjælp af en enkelt tastetryk.

Bemærk:

Makrofunktionen er kun tilgængelig på OMEN-computere med dedikerede makrotaster, herunder serien OMEN by HP 17-anxxx notebook-pc, OMEN X by HP 17-apxxx notebook-pc og OMEN by HP 17-an1xx notebook-pc.

Belønninger

Med funktionen Belønninger kan du fuldføre installationen for at få belønninger. Denne tjeneste er aktiveret på proceslinjen med Versus-systemer.

Bemærk:

Belønninger er kun tilgængelige i USA og Kina. Funktionen Belønninger er kun tilgængelig på visse computermodeller.

Coaching

Brug Gamer Performance Index (GPI) sammen med Coaching-funktionen til at identificere styrker og svagheder inden for afgørende spilfærdigheder.

Coaching fungerer i samarbejde med Mobalytics og er gratis i et år for alle OMEN-pc-brugere. Hvis du ikke har en Mobalytics-konto, kan du oprette en.

Bemærk:

Coaching er kun tilgængelig i USA. Coaching-funktionen er kun tilgængelig på bestemte computermodeller.

Mine spil

Mine spil er en funktion, der grupperer alle dine spil ét sted.

Bemærk:

Selvom dobbeltskærmsmodeller har et andet layout, der passer til den mindre skærm, er funktionaliteterne er de samme.

Oasis Live

Oasis Live er et tilføjelsesprogram, der kan downloades til OMEN Gaming Hub. Det giver spillere en nem måde at dele deres spil på i en streaming i høj kvalitet med sociale chatfunktioner. Du kan downloade det fra OMEN Gaming Hub eller fra en invitation fra en Oasis Live-bruger.

Oasis Live er udelukkende beregnet til små, eksklusive fester for inviterede. Du sender et link til dine venner for en hurtig og nem måde at dele dit spil på.

Startskærm for Oasis Live

Funktionerne i Oasis Live omfatter deling af spilstream i realtid, video- og lydchat, links tilbage til OMEN Gaming Hub, en deltagerliste (fest), tekstchat med et vindue, der kan udvides, reklamer (kun gratis version) samt kontrolelementer til kamera, højttaler, hovedtelefon og mikrofon.

Ofte stillede spørgsmål til Oasis Live

Gennemgå følgende ofte stillede spørgsmål for at finde svar på ofte stillede spørgsmål til Oasis Live.

Ofte stillede spørgsmål til OMEN Gaming Hub

Gennemgå følgende ofte stillede spørgsmål for at finde svar på almindelige spørgsmål om HP OMEN Gaming Hub.