HP DeskJet 2700-, Ultra 4800-printere – Første printeropsætning

Når du skal konfigurere en printer for første gang, skal du fjerne printeren fra boksen, tilslutte strømkablet, føje printeren til HP Smart, ilægge papir, installere blækpatronerne og fuldføre opsætningen.

Bemærk:

Hvis du leder efter printersoftwaren, skal du gå til 123.hp.com.

Tag printeren ud af kassen

Tag printeren ud af kassen, og fjern derefter al tape, alle mærkater og al emballage.

Pas på:

For at undgå opsætningsproblemer og potentielle printerskader skal du sørge for, at alt internt emballagemateriale er fjernet, at alle låger er lukket, og at bakkerne er sat i igen, før du tænder printeren.

1. Tag printeren ud af kassen.

2. Fjern al tape og emballage fra ydersiden af printeren.

3. Sænk udskriftsbakken, stik hånden ind i printeren, og tag derefter fat i håndtaget og sænk dækslet til blækpatronen for at åbne det.

Åbning af dækslet til patronen
  4. Fjern al tape, emballage og papstykket inden i printeren.

Fjern emballage og tape fra slædeområdet
  5. Luk dækslet til blækpatronerne.

6. Fjern al hardware og alle materialer fra kassen.

7. Genbrug kassen og emballage.

Tilslut netledningen

Slut printeren til en stikkontakt, og tænd for printeren.

Bemærk:

Tilslut ikke et USB-kabel på dette tidspunkt. Forbindelsen til computeren etableres under softwareinstallationen.

1. Tilslut netledningen bag på printeren og til en stikkontakt.

Tilslutning af strømkablet
  2. Tryk på Tænd/sluk-knappen.

3. Vent, indtil printeren stopper og er stille.

Føj printeren til HP Smart

HP Smart-appen er påkrævet og hjælper med at forbinde din enhed til din printer. Den vejleder dig også gennem resten af opsætningsprocessen.

1. Klik på 123.hp.com for at downloade og installere softwaren.

2. Åbn appen, og tryk derefter på Tilføj en ny printer, eller tryk på plustegnet for at finde din printer.

3. Følg anvisningerne i HP Smart for at slutte printeren til dit netværk og din enhed.

4. Tilmeld dig HP+ eller Instant Ink.

Bemærk:

Dette er valgfrit og afhænger af land/område.

5. Følg animationen i HP Smart-appen for at ilægge papir og installere opsætningspatroner.

De efterfølgende trin på denne side kan bruges sammen med instruktionerne i HP Smart til at fuldføre printeropsætningen.

Ilæg almindeligt papir

Læg almindeligt papir i papirbakken.

1. Løft papirbakken.

Løft af papirbakken
  2. Skub papirbreddestyret helt ud til venstre.

Udskubning af papirstyret
  3. Læg almindeligt hvidt papir i papirbakken.

Ilægning af papiret i papirbakken
  4. Skub papirbreddestyret til højre, indtil det hviler mod papirets kant.

Indskubning af papirstyret
  5. Sænk udskriftsbakken, og træk derefter bakkeforlængeren ud.

Åbning af udskriftsbakken

Før du udskriver, skal du sørge for at vælge den korrekte papirstørrelse eller medietype i indstillingerne for udskriftsjobbet.

Installer blækpatronerne, og gennemfør opsætningen

Installer de HP-blækpatroner, der fulgte med printeren.

1. Sænk udskriftsbakken, stik hånden ind i printeren, og tag derefter fat i håndtaget og sænk dækslet til blækpatronen for at åbne det.

2. Tag patronen ud af pakken. Hold kun på de sorte plastiksider.

3. Fjern tapen fra patronen.

Pas på:

Rør ikke ved de kobberfarvede kontakter eller blækdyserne, og påfør ikke beskyttelsestapen igen. Hvis disse områder berøres, kan det medføre fejl i blæksystemet.

Sådan fjernes tapen fra blækpatronen
  4. Skub patronen ind i dens farvekodede holder i en let, opadvendt vinkel, og skub derefter op på patronen, indtil den klikker på plads.

Installation af blækpatronen
  5. Luk dækslet til blækpatronerne.

6. For at kontrollere udskriftskvaliteten udskrives en justeringsside, når der er udskrevet tre sider. Følg vejledningen på siden to for at fuldføre patronjusteringen.