• Oplysning

• Feedback

Pc'er fra HP – Aktiver Microsoft Office i Windows 10

Microsoft Office er en samling af programmer til personlig og forretningsmæssig produktivitet, f.eks. Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Office leveres forudinstalleret på mange HP-computere med Windows 10. Når du har købt en HP-computer med Windows 10, kan du gøre følgende:

• Aktiver et Office 365-abonnement eller en gratis prøveversion.

• Aktiver Office 2016 eller 2013.

• Installer en tidligere version af Office.

• Køb Office fra Microsoft Store.

Office 365 og Office 2016 aktiveres muligvis automatisk. Åbn Office-installationsprogrammet eller selve Office-programmet (Word, Excel), og følg derefter vejledningen på skærmen for at aktivere Office.

Bemærk:

BEMÆRK: Hvis du har nogen problemer med at aktivere Office, skal du kopiere og indsætte følgende URL i din browsers adresselinje: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp101501-102000/sp101905.exe. Download og installer Reset MS Office AFO og AFOLB Settings – CPS (sp101905.exe), og åben derefter en hvilken som helst Office-applikation for at genstarte aktiveringsprocessen.

For mere information om aktivering af Office, se Microsoft-dokumentet Aktiver Office 365, Office 2016 eller Office 2013 (på engelsk).