HP-printere - Udskriftsjob sidder fast i udskriftskøen (Windows, macOS)

Et udskriftsjob sidder fast i windows- eller macOS-udskriftskøen og forhindrer, at yderligere udskriftsjob udskrives. Knapperne Annuller og Slet er muligvis gråtonede eller reagerer ikke på input.

Udfør følgende opgaver i den angivne rækkefølge. Brug printeren efter hver opgave for at se, om problemet er løst.