HP-printere – Fejlfinding af en Ethernet-printerforbindelse

Når du har sendt et udskriftsjob via en kabelforbindelse (Ethernet), udskriver printeren ikke, og computeren kan ikke finde printeren.

Fejlfinding af kabelforbundet netværksforbindelse

Sørg for, at du bruger et ubeskadiget Ethernet-kabel, og kontroller, om en lampe lyser grønt i nærheden af Ethernet-porten på printeren. Udskriv derefter en netværkskonfigurationsside for at bekræfte forbindelsen.

1. Sluk printeren, og tag derefter Ethernet-kablet ud af routeren og printeren.

2. Kontroller, om kablet er beskadiget, og kontroller derefter, at det ikke er et telefonkabel.

Bemærk:

Ethernet- og telefonkabler ser ens ud, men Ethernet-kabler er som regel større og har otte synlige ledninger på enden.

3. Slut kablet til en anden Ethernet- eller LAN-port på routeren, og sæt det derefter i printeren, og kontroller, at det sidder korrekt i begge porte.

4. Tænd for printeren.

5. Kontroller lamperne på printerens Ethernet-port for at sikre, at forbindelsen er fuldført. Den grønne lampe bør lyse konstant, og det orange aktivitetslys skal blinke.

6. Udskriv en netværkskonfigurationsside eller en side med resultater for test af det trådløse netværk.

• Printere med en kontrolpanelmenu: Udskriv siden fra menuen Trådløs, Netværksindstillinger eller Opsætning.

• Printere uden en kontrolpanelmenu: Udskriv siden med knapkombinationerne på printerens kontrolpanel.

På de fleste printere skal du trykke på knapperne Trådløs og Oplysninger på samme tid eller trykke på Trådløs og Start sort/hvid kopiering på samme tid.

På printere af modellen HP DeskJet 6000 og 6400, ENVY 6000 og 6400 og Tango-printere skal du trykke og holde nede på knappen Oplysninger, indtil alle knapper i kontrolpanelet lyser, og derefter trykke på knapperne Oplysninger og Genoptag på samme tid.

7. Under afsnittet Generelle oplysninger skal du kontrollere, at Netværksstatus står som Klar.

Under afsnittet Generelle oplysninger vises Netværksstatus som Klar