• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

Fejlfinding af en Ethernet-forbindelse til en HP-printer

Kontroller, om der er problemer med Ethernet-kablet og portene, og udskriv derefter en netværkstestrapport for at identificere eventuelle andre forbindelsesproblemer.

Fejlfinding af kabelforbundet netværksforbindelse

Sørg for, at du bruger et ubeskadiget Ethernet-kabel, og kontroller, om en lampe lyser grønt i nærheden af Ethernet-porten på printeren. Udskriv derefter en rapport for at bekræfte forbindelsen.

1. Sluk printeren, og tag derefter Ethernet-kablet ud af routeren og printeren.

2. Kontroller, om kablet er beskadiget, og kontroller derefter, at det ikke er et telefonkabel.

Bemærk:

Ethernet- og telefonkabler ligner hinanden, men Ethernet-kabler er som regel større og har otte synlige ledninger på stikket.

3. Slut kablet til en anden Ethernet- eller LAN-port på routeren, og slut derefter den anden ende til printerens Ethernet-port.

4. Tænd for printeren.

5. Kontroller lamperne på printerens Ethernet-port for at sikre, at der er forbindelse. Den grønne lampe bør lyse konstant, og det orange aktivitetslys skal blinke.

6. Udskriv en netværkskonfigurationsside eller en side med resultater for test af det trådløse netværk.

• Printere med en kontrolpanelmenu: Udskriv siden fra menuen Trådløs, Netværksindstillinger eller Opsætning.

• De fleste printere uden en kontrolpanelmenu: Tryk på knapperne Trådløs og Oplysninger på samme tid, eller tryk på knapperne Trådløs og Start sort/hvid kopiering på samme tid.

• HP DeskJet 6000 og 6400, ENVY 6000 and 6400 og Tango-printere: Tryk på knappen Oplysninger og hold den nede, indtil alle knapper i kontrolpanelet lyser, og tryk derefter på knapperne Oplysninger og Genoptag på samme tid.

7. Kontroller, at netværksstatus er Klar, eller følg eventuelle instruktioner for at løse de netværksproblemer, der er angivet i rapporten.

Under afsnittet Generelle oplysninger vises Netværksstatus som Klar