HP AMD-pc'er - MediaTek Filogic 360 WLAN-modul understøttes kun af operativsystemet Windows 11

MediaTek Filogic 360 WLAN-modulet (modelnummeret MT7925) understøttes kun på computere, der kører operativsystemet Windows 11.

For at bruge Wi-Fi 7-funktionerne i dette WLAN-modul skal du have Windows 11 operativsystemet installeret på din HP pc med en AMD-processor. Denne WLAN-moduldriver fungerer ikke i operativsystemet Windows 10.

For at opgradere til operativsystemet Windows 11 skal du se HP-pc'er - Opgradering til Windows 11 ved hjælp af Windows Update.