HP LaserJet Enterprise MFP - Indstilling af papirformat eller -type for kopiering på specialpapir

Indstilling af papirformat eller -type for kopiering på specialpapir

bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Placer dokumentet med forsiden nedad på scannerglaspladen, eller læg det med forsiden opad i dokumentføderen, og juster papirstyrene til størrelsen på dokumentet.
  2. Vælg knappen Kopi på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  3. Vælg knappen Papirvalg.
  4. Vælg den bakke, der indeholder det papir, du vil bruge, og vælg derefter knappen OK.
FutureSmart 4
  1. Placer dokumentet med forsiden nedad på scannerglaspladen, eller læg det med forsiden opad i dokumentføderen, og juster papirstyrene til størrelsen på dokumentet.
  2. Tryk på Kopi på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  3. Vælg Indstillinger i nederste venstre hjørne, og vælg derefter Papirvalg på listen Indstillinger.
  4. Vælg indstillinger for Papirformat, Papirtypeog Papirbakke i højre rude, og vælg derefter Udført.
  5. Hvis du vil justere antallet af kopier, skal du trykke på feltet Kopiantal til venstre for knappen Kopi. Når tastaturet vises, skal du vælge antallet af kopier. Tryk på knappen Luk for at lukke tastaturet.
  6. Vælg Kopi for at starte kopieringen.