HP LaserJet Pro - printerstatus 'Offline', når du udskriver med en USB-forbindelse (Windows)

Problem

Printerstatus er 'Offline' på computeren, og printeren kan ikke udskrive til et USB-kabel tilsluttet en HP LaserJet Pro-printer i Windows. Gå til netværkstilsluttede printere Printerstatus 'Offline', når du forsøger at udskrive ved hjælp af en netværksforbindelse i Windows (c05234859).
bemærk:
'Offline' angiver typisk, at computeren ikke kan kommunikere med printeren, da den enten er slukket, USB-kablet er koblet fra, eller printeren er indstillet til Brug printeren offline.
Følgende symptomer kan også være til stede:
  • Printer hænger eller er frosset
  • Status for printerikon(er) er offline eller nedtonet
  • Standardprinterdriver er blevet ændret
  • Printer mister forbindelsen efter påbegyndt dvaletilstand
Printerstatus 'Offline' i enheder og printere
Figur : Printerstatus 'Offline' i enheder og printere

Løsning

Trin 1: Sluk Smart Install

1. Fra printerens kontrolpanel skal du åbne menuen Service.
  2. Åbn Smart Install, og vælg Fra.
  3. Genstart computeren.
  4. Forsøg at udskrive.
Hvis problemet fortsætter, skal du gå videre til næste trin.

Trin 2: Udfør en nulstilling af strømforsyningen, og kontrollér forbindelser

Nulstilling af strømforsyningen til printeren er en hurtig måde at nulstille udskrivningssystemet på og forberede yderligere fejlfinding, hvis det er nødvendigt.
  1. Hvis printeren er slukket, skal du tænde for den og derefter kontrollere printerens status:
    • Hvis printeren starter udskrivning af job fra udskriftskøen, er det fordi, den rydder ud i køen af printjob og er online. Du kan standse fejlfinding.
    • Hvis computeren stadig viser printeren som offline, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Kontrollér, at printeren får strøm nok.
    • Hvis du bruger en dockingstation, skal du frakoble USB-kablet fra dockingstationen og slutte den direkte til computeren.
    • Prøv med USB-drevet HUB-ekstraudstyr.
  3. Med printeren tændt skal du tage strømledningen ud af printeren, tage printerens strømledning ud af stikkontakten i væggen og derefter vente mindst 60 sekunder.
  4. Kontrollér, at USB-kablet er tilsluttet korrekt og ikke er beskadiget.
  5. Genstart den bærbare computer eller tablet, og vent på, at den starter op igen.
  6. Tilslut strømledningen igen bag på printeren, og sæt strømledningen i stikkontakten på væggen.
  7. Hvis printeren ikke tænder af sig selv, skal du trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde den igen.
  8. Forsøg at udskrive.
    • Hvis du kan udskrive, er printeren online igen. Fortsæt til næste trin, hvis printeren går offline igen ved udskrivning senere.
    • Hvis printeren forbliver offline og ikke kan udskrive, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 3: Kontrollér indstillingen for 'Brug printeren offline'

Kontrollér, at printerens udskriftskø ikke er indstillet til at udskrive offline.
  1. Åbn Enheder og printere.
  2. Højreklik på printeren, og vælg Se, hvad der udskrives.
  3. Vælg Printer, og ryd derefter alle valg ved siden af Afbryd udskrivning midlertidigt, eller Brug printeren offline, hvis dette er valgt.
    Figur : Indstillingen 'Brug printeren offline' er aktiveret
  4. Hvis du fjernede et valg, så forsøg at udskrive.
    • Hvis du kan udskrive, er printeren online igen. Hvis printeren går offline igen, når du udskriver senere, skal du fortsætte til næste trin.
    • Hvis printeren ikke kan udskrive og forbliver offline, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 4: Brug HP Print and Scan Doctor

HP tilbyder et gratis værktøj kaldet HP Print and Scan Doctor for at diagnosticere og løse problemer med udskrivning.
Download og kør HP Print and Scan Doctor til hurtigt og automatisk at udføre flere fejlfindingsopgaver, der er kendt for at løse dette problem.
  • Hvis dette løser problemet, behøver du ikke at fortsætte fejlfinding.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du gå videre til næste trin.

Trin 5: Nulstil standardprinterdriveren

Standardprinterdriveren kan være ændret. Skift standardprinterdriver til den oprindeligt installerede driver for at fortsætte udskrivningen.
  1. Åbn Enheder og printere.
  2. Find den oprindelige printerdriver, som du tidligere har installeret.
  3. Kontrollér, at den er valgt som standard, angivet med en grøn markering.
    bemærk:
    Printerdriveren skal være navnet på printeren, og billedet af printeren må ikke være gråt.
    Figur : Valg af standardprinter i Enheder og printere
  4. Hvis det ikke er valgt som standard, skal du højreklikke på printeren og vælge Angiv som standardprinter.
  5. Forsøg at udskrive.
    • Hvis dette løste problemet, behøver du ikke at fortsætte fejlfinding.
    • Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte HP for at få hjælp til at fjerne driveren fra enhedshåndteringen og geninstallere den anbefalede driver.

Relevante printere

Beskrivelsen i dette dokument gælder for nyere HP LaserJet Pro-printere. Den gælder IKKE for modellerne M125-M128 og M176 M177.