Product Image

Installatiehandleiding printer voor: HP Color LaserJet Pro M252 serie

stap 2
Gedetecteerd besturingssysteem:
os logo   Windows 10 (64-bits)
De volledige oplossingensoftware bevat alles wat u nodig hebt om uw HP printer te installeren. Deze softwarecollectie bevat de complete driverset, installatiesoftware en andere administratieve hulpprogramma's van de software-cd van de printer.

OPMERKING: Vanwege de grootte van het te downloaden bestand raadt HP klanten met een inbelverbinding aan deze software op cd-rom te bestellen. Online bestellen is niet in alle landen mogelijk.

Dit zijn de systeemvereisten voor Windows:
  • Cd-rom-/dvd-station of internetverbinding
  • Speciale Universal Serial Bus-poort (USB 1.1 of 2.0) of netwerkverbinding
  • 220 MB beschikbare schijfruimte
Installatie-instructies

Opmerking: sluit de USB-kabel pas aan als hierom wordt gevraagd.)

Sluit alle geopende programma's op uw computer.

1. Schakel de printer in.
  2. Klik op de knop Download (Downloaden) op deze pagina.
    • Opmerking: Afhankelijk van het besturingssysteem/de browserversie, kan een ander venster worden getoond voor de HP Download and Install Assistant wanneer u Downloaden selecteert. Gebruik deze downloadassistent als u niet zeker weet hoe of waarheen u de printersoftware kunt downloaden. De HP Download and Install Assistant dient de software-installatie automatisch te starten wanneer de download is voltooid.

• Als de Download and Install Assistant niet beschikbaar is voor de geselecteerde download, of als u deze niet gebruikt, volgt u de onderstaande stappen:

3. Klik op Uitvoeren. Het bestand wordt opgeslagen in een tijdelijke map op uw pc.
  4. Klik nogmaals op Uitvoeren. De bestanden worden uitgepakt en het installatieproces wordt automatisch gestart.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om verder te gaan met de installatie en om deze te voltooien.
Als u op een later tijdstip wilt installeren, selecteert u bij stap 4 de optie Save (Opslaan) en geeft u een locatie op uw harde schijf op. Als u wilt installeren, zoek dan het bestand en dubbelklik hierop. Het uitpakken en het installatieproces starten automatisch. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie uit te voeren.

Opmerking: Op sommige nieuwere besturingssystemen kan de hp.com-softwareoplossing na het downloaden mogelijk in de map Downloads van deze computer zijn geplaatst.
stap 3

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze virtuele assistent
Vraag het onze virtuele assistent

Onze virtuele assistent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen, en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bekijk HP Support-video's
Bekijk HP Support-video's

Bezoek het YouTube-kanaal van HP Support voor tutorials, hulp, uitleg en meer over je printer.

Naar YouTube gaan

Doorzoek onze kennisbibliotheek