hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
  • Informatie
    Meer informatie over upgraden naar Windows 11

    Handleiding over upgraden naar Windows 11

  • Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Product- en serienummers voor HP pc's, printers en accessoires zoeken

Elke HP-product heeft een productnummer en een uniek serienummer. Raadpleeg deze nummers wanneer u contact hebt met de klantenservice, bij het vinden van stuurprogramma’s, bij onderhoud en bij het opzoeken van de garantiestatus.

Opmerking:

De naam en het nummer op de voorkant van het apparaat zijn mogelijk onvoldoende om goede ondersteuning te krijgen. Deze namen of nummers vertegenwoordigen vaak een serie van veel verschillende modellen die er soortgelijk uitzien, maar verschillende opties en onderdelen hebben.

Daarnaast kunnen de naam en het nummer op de voorkant van het product per land/regio verschillen. De beste manier om HP productinformatie te vinden of om uw garantiestatus te bevestigen is het vinden van uw productnaam en modelnummer (of Product NO of P/N op etiketten) en serienummer (of serieel NO, S/N of SN op etiketten).

  • Productnaam en modelnummer (of Product NO of P/N op labels): Identificeert uw product in een serie (bijvoorbeeld HP Spectre Folio - 13-ak0001na). Gebruik dit nummer om de juiste stuurprogramma’s te downloaden of ondersteunende documenten te vinden.

  • Serienummer (of Serieel NO, S/N of SN op labels): Hieraan herkent u uw specifieke HP product. U hebt dit nummer nodig voor onderhoud aan de notebook, om de garantiestatus te bepalen of om bij contact met de HP Klantenondersteuning.


hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...