HP:n kannettavat tietokoneet - Akku ei anna virtaa kannettavaan tietokoneeseen tai pidä varaustaan

HP:n kannettavan tietokoneesi irrotettava akku ei ehkä pidä varaustaan viallisen virtalähteen tai virtasovittimen vuoksi, ja se on ehkä vaihdettava kaikkien komponenttien testauksen jälkeen.

Jos kannettavan tietokoneen akku ei anna virtaa kannettavaan tietokoneeseen tai pidä varaustaan, suorita akun vianmääritys ja tarkista, onko se vaihdettava. Jos akun merkkivalo virtakuvakkeen lähellä ei pala tai vilkkuu jatkuvasti, akussa on ongelma. Tietokone saattaa toimia oikein kytkettynä virtasovittimeen, mutta ei käytettäessä akkuvirtaa.

Huomautus:

Tarkista HP:n kannettavan tietokoneen akun markkinoiltaveto- ja korvausohjelmasta, vaikuttaako kannettavan tietokoneen akun markkinoiltaveto- ja vaihto-ohjelma akkuun.

Huomautus:

Akun enimmäiskapasiteetti vähenee ajan ja käytön myötä. Akun kapasiteetin väheneminen vaihtelee tuotteen kokoonpanon ja käytön perusteella. Siihen vaikuttavia ovat mm. tuotemalli, käynnissä olevat sovellukset, virranhallinta-asetukset ja tuoteominaisuudet. Akun takuu ei korvaa akun kapasiteetin luonnollista heikkenemistä. Akulle annetaan takuu toimintahäiriön aiheuttavia materiaali- ja valmistusvikoja vastaan. Kun otat yhteyttä HP:n asiakastukeen, sinua saatetaan pyytää suorittamaan HP:n vianmääritystesti, jolla selvitetään akun takuun kattavuus.

Huomautus:

Jos huomaat, että kannettavan tietokoneesi akku on turvoton tai viallinen, katso lisätietoja kohdasta HP:n kannettavat tietokoneet - Kannettavan tietokoneen akun skannaus tai epämuoto saadaksesi lisätietoja.