HP:n kannettavat tietokoneet – Kannettavan tietokoneen akun turvotus tai vääntyminen

Jotta laitteistoa voidaan suojata mahdollisilta vaurioilta, HP suosittelee, että lopetat kannettavan tietokoneen käytön, jos akun turvotus ilmenee, kunnes akku voidaan vaihtaa. Varmista, että myös kannettava tietokone on irrotettu verkkovirrasta.

Voit ottaa yhteyttä HP:hen nähdäksesi, mitä akun vaihtovaihtoehtoja on saatavilla. Lisätietoa litiumionipolymeeriakuista ja akun turvotusta nopeuttavista tekijöistä on HP:n kannettavissa tietokoneissa litium-ionipolymeeriakkuissa.