HP Business -tietokoneet – HP Easy Clean -sovelluksen käyttäminen

HP Easy Clean -toiminnolla voit sanelle tietokoneesi ilman, että sammutat tietokoneen tai siirrät sen lepotilaan. HP Easy Clean pysäyttää kaikki tietokoneen toiminnot, minkä avulla voit puhdistaa ja puhdistaa tietokoneen osat, kuten näppäimistön, näytön, kameran ja/tai kosketuslevyn.

HP Easy Clean -sovelluksen avaaminen ja käyttäminen

Avaa HP Easy Clean Windowsissa ja aloita tietokoneen sanitointi.

1. Etsi ja avaa HP Easy Clean Windowsissa.

Huomautus:

Kun käytät HP Easy Clean -sovellusta ensimmäistä kertaa, lue ja hyväksy ULA- ja käyttöoikeuspyynnöt.

HP Easy Clean -ruutu
  2. HP Easy Clean avautuu. Poista tietokoneen toiminnot käytöstä valitsemalla Lukitse , jotta voit puhdistaa laitteet, tai poistu HP Easy Clean -toiminnosta valitsemalla Peruuta .

Huomautus:

Ennen kuin valitset Lukitse, irrota mahdolliset PS/2-laitteet tietokoneesta.

Hp Easy Clean -sovelluksen Lukitus-vaihtoehdon valitseminen
  3. Kun valitset Lukitus, näkyviin tulee kahden minuutin ajastin. Näiden kahden minuutin aikana voit puhdistaa tietokoneesi ja lisävarusteesi turvallisesti.

HP Easy Clean sanitation-tilassa
    Huomautus:

Voit poistua milloin tahansa painamalla näppäinyhdistelmää vaihtonäppäintä + alt + L laitteissa, joissa on ulkoinen näppäimistö. Tätä näppäinyhdistelmää ei tueta laitteissa, joissa on vain näyttönäppäimistö, koska kaikki tietokoneen toiminnot on lukittu.

Kun saneerointiaika on kulunut, tietokone näyttää valmis ja voit aloittaa tietokoneen käyttämisen. Sulje sovellus painamalla mitä tahansa näppäintä tai napsauttamalla Lopeta .

HP Easy Clean Exit -painike korostettuna

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Seuraavassa on usein kysyttyjä kysymyksiä HP Easy Clean -toiminnosta.