HP ProBook 445 G7 -kannettavan ominaisuudet

Lue lisää HP ProBook 445 G7 -kannettavan ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista.

HP ProBook 445 G7 -kannettava

Tuotetiedot

Lue lisää HP ProBook 445 G7 -kannettavan laitteistosta ja ohjelmistosta. Tietokoneen ominaisuudet ja komponentit vaihtelevat mukautetun kokoonpanon mukaan.

Operating systems

Käyttöjärjestelmä

Toiminto

Kuvaus

Esiasennettu (Windows)

Windows 10 Pro 64 (kansallinen koulutuskäyttölisenssi)

Huomautus:

Jotkin koulutuslaitteet päivittyvät automaattisesti Windows 10 Pro Education -versioon osana Windows 10 vuosipäivitystä. Ominaisuudet vaihtelevat. Saadaksesi lisätietoja katso Windows 10 Pro Education -ominaisuudet.

Windows 10 Pro 64

Windows 10 Home 64

Windows 10 Home Single Language 64

Windows 10 Enterprise 64 (Verkkotuki)

Huomautus:

Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa Windowsin versioissa. Järjestelmät saattavat vaatia laitteiston, ohjainten, ohjelmistojen tai BIOSin päivittämistä ja/tai hankkimista erikseen, jotta Windows-toimintoja voitaisiin hyödyntää täysimittaisesti. Windows 10 automaattiset päivitykset ovat aina käytössä. Päivityksiin saattaa liittyä Internet-palveluntarjoajan maksuja ja lisävaatimuksia.

Esiasennettu (muu)

FreeDOS 1.2

Huomautus:

Tämä tuote ei Microsoftin tukikäytäntöjen mukaisesti tue Windows 8:aa tai Windows 7:ää. HP ei tue Windows 8- tai Windows 7 -käyttöjärjestelmää tuotteissa, joissa on Intelin tai AMD:n 7. sukupolven tai uudempi suoritin, tai tarjoa Windows 8 tai Windows 7 -ohjaimia.

Processors

Prosessorit

Toiminto

Kuvaus

AMD Ryzen 3 4300U APU, mukana AMD Radeon Graphics -näytönohjain

2,7 GHz:n peruskello, enintään 3,7 GHz:n enimmäistehon kello

4 Mt:n L3-välimuisti

4 ydintä

AMD Ryzen 5 4500U APU, mukana AMD Radeon Graphics -näytönohjain

2,3 GHz:n peruskello, enintään 4,0 GHz:n enimmäistehon kello

8 Mt:n L3-välimuisti

6 ydintä

AMD Ryzen 7 4700U APU, mukana AMD Radeon Graphics -näytönohjain

2,0 GHz:n peruskello, enintään 4,1 GHz:n enimmäistehon kello

8 Mt:n L3-välimuisti

8 ydintä

Piirisarja

Integroitu suorittimeen

Huomautus:

Multicoren tarkoitus on parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Et välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat sovelluksen työmäärän ja laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanon mukaan. AMD:n numerointi ei viittaa suorituskykytasoon.

Suorittimen nopeus viittaa korkeimman suorituskyvyn tilaan; suorittimet käyvät alhaisemmalla nopeudella akun optimointitilassa.

Huomautus:

AMD Max Burst -taajuuden suorituskyky vaihtelee laitteiston, ohjelmiston ja järjestelmän kokoonpanon mukaan.

Suorittimen nopeus ilmaisee parhaan mahdollisen suorituskykytilan; suorittimet käyvät alhaisemmalla nopeudella akun optimointitilassa.

Graphics

Näytönohjaimet

Toiminto

Kuvaus

Integroitu

AMD Radeon Graphics

Tuettu

HD-dekoodaus, DX12 ja HDMI 1.4

Huomautus:

Katsele teräväpiirtokuvia High-definition (HD) -sisällöllä.

Display

Näyttö

Toiminto

Kuvaus

Muu kuin kosketusnäyttö

LED-taustavalaistu heijastamaton lävistäjältään 35,56 cm (14,0 in) ohut SVA eDP -teräväpiirtonäyttö, 220 cd/m², 45 % NTSC (1366 x 768)

LED-taustavalaistu heijastamaton lävistäjältään 35,56 cm (14,0 in) ohut SVA eDP -teräväpiirtonäyttö, 220 cd/m², 45 % NTSC HD-kameralle (1366 x 768)

LED-taustavalaistu heijastamaton lävistäjältään 35,56 cm (14,0 in) ohut SVA eDP -teräväpiirtonäyttö, 220 cd/m², 45 % NTSC HD- ja IR-kameralle (1366 x 768)

LED-taustavalaistu heijastamaton lävistäjältään 35,56 cm (14,0 in) ohut SVA eDP IPS-FHD-näyttö, 250 cd/m², 45 % NTSC (1920 x 1080)

LED-taustavalaistu heijastamaton lävistäjältään 35,56 cm (14,0 in) ohut SVA eDP IPS-FHD-näyttö, 250 cd/m², 45 % NTSC HD-kameralle (1920 x 1080)

LED-taustavalaistu heijastamaton lävistäjältään 35,56 cm (14,0 in) ohut SVA eDP IPS-FHD-näyttö, 250 cd/m², 45 % NTSC HD- ja IR-kameralle (1920 x 1080)

LED-taustavalaistu heijastamaton lävistäjältään 35,56 cm (14,0 in) ohut eDP- ja PSR-FHD-näyttö, 1000 cd/m², 72 % NTSC HD-kameralle (1920 x 1080)

Huomautus:

Tukee kapeaa kehystä.

HDMI 1.4

Tukee enintään 4K:n tarkkuuksia 30 Hz:n taajuudella

Huomautus:

Katsele teräväpiirtokuvia High-definition (HD) -sisällöllä.

Huomautus:

Tarkkuus riippuu näytön kapasiteetista sekä tarkkuus- ja värisyvyysasetuksista.

Huomautus:

HP Sure View -integroitu tietosuojanäyttö on valinnainen ominaisuus, jonka asetukset on määritettävä ostohetkellä. Se on suunniteltu toimimaan vaakasuuntaisessa tilassa.

Storage/drives

Tallennus/asemat

Toiminto

Kuvaus

Ensisijainen M.2 SSD-aseman varastotila

128 Gt M.2 SATA TLC SSD

256 GB PCIe NVMe M.2 Value SSD

512 Gt PCIe NVMe M.2 TLC SSD

512 GB PCIe NVMe M.2 Value SSD

Ensisijaiset SATA-kiintolevyt

500 Gt, 7200 kierr./min

1 Tt, 5 400 kierr./min

Huomautus:

Kiintolevyjen ja SSD-asemien kohdalla Gt = 1 miljardia tavua ja Tt = 1 biljoonaa tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Järjestelmän palautusohjelmisto varaa enintään 35 Gt järjestelmätilaa.

Memory

Muisti

Toiminto

Kuvaus

Normaali

DDR4-PC4 SODIMM-muistit

Tukee kaksoiskanavamuistia

(2) Kaksoiskanavaiset SODIMM-paikat (molemmat paikat ovat asiakkaan saatavilla tai päivitettäviä)

Toimii 3200 MT/s:n Intelin 8. sukupolven prosessorilla

Kokoonpanoissa

16 Gt:n DDR4-3200 SDRAM muisti (16 Gt x 1)

12 Gt:n DDR4-3200 SDRAM muisti (8 Gt x 1 ja 4 Gt x 1)

8 Gt:n DDR4-3200 SDRAM (8 Gt x 1)

8 Gt:n DDR4-3200 SDRAM (4 Gt x 2)

4 Gt:n DDR4-3200 SDRAM ­muisti (4 Gt x 1)

Korkeintaan

16 Gt

Huomautus:

Joidenkin kolmansien osapuolten muistimoduulien alan standardista poikkeavan luonteen vuoksi suosittelemme HP-merkkistä muistia yhteensopivuuden varmistamiseksi. Muistinopeuksien sekoittaminen saa järjestelmän toimimaan matalammalla muistinopeudella.

Ports/slots

Portit/paikat

Toiminto

Kuvaus

Portit

(1) USB 3.1 Type-C Gen 1 -liitin (Virransyöttö, DisplayPort)

(2) USB 3.1 Gen 1

(1) USB 2.0 (Virtaportti)

(1) RJ-45

(1) Yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten

(1) Verkkovirtaportti

(1) HDMI-liitin 1.4

Huomautus:

HDMI-kaapeli myydään erikseen.

Korttipaikat

(1) Standardimallinen suojauslukitus

(1) SD-kortinlukija (tukee SD-, SDHC- ja SDXC-korttia)

Networking/communication

Verkkoyhteys/tiedonsiirto

Toiminto

Kuvaus

Langaton verkkosovitin (WLAN)

Intel Dual Band Wireless-AC 9260 802.11ac (2x2) Wi-Fi ja Bluetooth 5 Combo, ei vPro

Intel Dual Band Wi-Fi 6 AX201 802.11ax (2x2) ja Bluetooth 5 Combo, ei vPro

Realtek RTL8822CE 802.11ac (2x2) Wi-Fi ja Bluetooth 5 Combo

Huomautus:

Langatonta tukiasemaa ja Internet-palvelua vaaditaan. Niitä ei ole sisällytetty mukaan. Julkisten langattomien tukiasemien saatavuuden on rajallista. WLAN 802.11 -kortin tekniset tiedot ovat luonnosteknisiä tietoja, eivät lopullisia. Jos lopulliset tekniset tiedot poikkeavat teknisistä luonnostiedoista, tämä voi vaikuttaa kannettavan tietokoneen kykyä viestiä muiden 802.11 WLAN-laitteiden kanssa.

Ethernet

Realtek RTL8111EP 10/100/1000 GbE -verkkokortti

Huomautus:

Termi ”10/100/1000” tai ”Gigabit” Ethernet tarkoittaa, että Gigabit Ethernet noudattaa IEEE-standardia 802.3ab. Se ei viittaa 1 Gt/s:n todelliseen toimintanopeuteen. Nopea siirto onnistuu muodostamalla yhteys Gigabit Ethernet -palvelimeen ja -verkkoinfrastruktuuriin.

Audio/multimedia

Ääni/multimedia

Toiminto

Kuvaus

Ääni

Integroitu mikrofoni (mono- tai dual array)

(2) Integroidut stereokaiuttimet

Kaiuttimen virta

2 W/4 ohmia/kaiutin

Kamera

720p HD-kamera

720p HD- ja IR-kamera (myydään erikseen)

Huomautus:

Katsele teräväpiirtokuvia High-definition (HD) -sisällöllä.

Keyboards/pointing devices/function keys

Näppäimistöt/pointing-laitteet/toimintonäppäimet

Toiminto

Kuvaus

HP Premium -näppäimistö

Vuotosuojattu valinnaisella taustavalaistulla toiminnolla

Huomautus:

Taustavalaistu näppäimistö on valinnainen ominaisuus, joka on määritettävä ostohetkellä.

Osoitinlaite

Kosketuslevy ja monikosketustuki

Toimintonäppäimet

Toimintonäppäimet

F1 – Näytön sammutuskytkin

F2 – Tyhjä tai SureView On/Off

F3 – Kirkkaus alas

F4 – Kirkkaus ylös

F5 – Äänen mykistäminen

F6 – Äänenvoimakkuus alas

F7 – Äänenvoimakkuus ylös

F8 – Mikrofonin mykistäminen

F9 – Tyhjän tai taustavalon vaihto

F10 – NumLock

F11 – Wi-Fi-vaihto

F12 – Lepotila

Piilotetut toiminnot

Fn + R – Break

Fn + S – Järjestelmän rq

Fn + C – Scroll Lock

Software/security

Ohjelmisto/suojaus

Toiminto

Kuvaus

BIOS

HP BIOSphere Gen5 (saatavilla tietyille alustoille, joissa on 8.sukupolven suoritin)

HP Sure Start Gen5 (saatavilla tietyille alustoille, joissa on 8.sukupolven suoritin)

HP DriveLock/HP Automatic DriveLock

BIOS-päivitys verkon kautta

Todentaminen virta kytkettäessä

Pääkäynnistystiedoston suojaus

Suojattu tyhjennys (Standard and Technology Special Publication 800–88 -julkaisussa kuvatut menetelmät)

Käynnistystä edeltävä todennus

Absolute Persistence Module

Huomautus:

Aktivoi Absolute-agentin laiteohjelmistomoduuli ostamalla lisensoitu tilaus. Useiden vuosien tilausten ostoehdot. Tarkista Absolultelta saatavuus ja takuu Yhdysvaltain ulkopuolella. Tietyt ehdot ovat voimassa.

Tiedonsiirto/yhdistävyys

HP Connection Optimizer

HP:n arvonlisäysohjelmistot

HP Hotkey Support

HP Image Assistant

HP JumpStart

HP Support Assistant (vaatii Windowsin ja Internet-yhteyden)

HP Noise Cancellation -ohjelmisto

Microsoft-tuotteet

Osta Office (myydään erikseen)

Hallittavuus

HP:n ohjainpaketit (ladattavissa)

HP System Software Manager (SSM) (ladattavissa)

HP BIOS Configuration Utility (BCU) (ladattavissa)

HP Client Catalog (ladattavissa)

HP Management Integration Kit Gen3 Microsoft SCCM:lle (ladattavissa)

Huomautus:

HP Client Management Solutions -verkkosivulla on tästä lisätietoja.

Suojaus

HP Client Security Manager Gen5 (vaatii Windowsin ja saatavilla tietyille alustoille)

HP Fingerprint Sensor (myydään erikseen tai valinnaisena ominaisuutena)

Microsoft Defender (erikseen tilattavissa, päivitykset vaativat internetyhteyden)

Windows 10:n Trusted Platform Module (TPM) 2.0 (Infineon SLB9670)

Common Criteria EAL4+ Certified

Muut tavalliset suojausominaisuudet

Sarjaportti, USB käytössä/ei käytössä (BIOSin kautta)

Käynnistyssalasana (BIOSin kautta)

Salasanan asetus (BIOSin kautta)

HP Sure Click (saatavilla valikoiduissa HP-ympäristöissä, tukee Internet Exploreria, Google Chromea ja Chromiumia)

HP Sure Sense (vaatii Windowsin)

Kotelon lukkolaitteiden ja kaapelilukituslaitteiden tuki

Power

Virta

Toiminto

Kuvaus

Virtalähde

Sovittimet

HP Smart 65 W External AC -virtasovitin

HP Smart 65 W EM External AC -virtasovitin

HP Smart 65 W USB Type-C -virtasovitin

HP Smart 45 W External AC -virtasovitin

HP Smart 45 W USB Type-C -virtasovitin

Virtajohdot

3-johtoinen liitin – 1 m (3,28 jalkaa)

3-johtoinen liitin – 1,8 metriä (5,9 jalkaa)

2-johtoinen liitin – 1 m (3,28 jalkaa)

Yläpään virtajohto – 1 m (3,28 jalkaa)

Yläpään virtajohto – 1,8 metriä (5,9 jalkaa)

Huomautus:

Saatavuus saattaa vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Ensisijainen akku

3-kennoinen 45 Wh:n HP Long Life -litiumioniakku

Huomautus:

Akku on sisäinen eikä vaihdettavissa. Se voidaan huoltaa takuun kautta.

Akun paino

0,22 kg (0,49 lb)

Physical specifications

Fyysiset ominaisuudet

Toiminto

Kuvaus

Paino

1,6 kg:sta alkaen (3,53 lb)

Huomautus:

Paino vaihtelee kokoonpanon ja komponenttien mukaan.

Vähimmäismitat (L x S x K)

32,41 x 23,77 x 1,80 cm (12,76 x 9,36 x 0,71 tuumaa)