• Palaute

Säilytä tili, kun vaihdat tulostimen

Jos vaihdat Instant Ink -tilille rekisteröidyn tulostimen toiseen, voit säilyttää olemassa olevan tilisi ja vaihtaa siihen yhdistetyn tulostimen.

Tämä koskee tapauksia, joissa HP vaihtaa takuun alaisen tulostimen tai ostat uuden tulostimen. Vaihtaessasi tulostimen voit säilyttää edellisen tulostimen siirtosivut, ilmaiskuukaudet, ennakkomaksusummat, tilihistorian ja muut tilitiedot.

Kun vaihdat Instant Ink -tulostimen, varmista, että asennat uuden tulostimen HP Smart -sovelluksella.

• Jos HP lähettää korvaavan tulostimen takuun puitteissa, HP Smart -sovellus vaihtaa tulostimen automaattisesti Instant Ink -tilillä tulostimen asennuksen yhteydessä.

• Jos olet ostanut vaihtotulostimen, etsi vaihtoehto korvata vanha tulostin, kun asennat uutta HP Smart -sovelluksen avulla. Sinua pyydetään nimeämään nykyinen Instant Ink -tili vaihtotulostimelle.