Rekisteröidyn tulostimen vaihtaminen

Lue, miten tilisi muuttuu, kun vaihdat rekisteröityä tulostinta.

Koti-/kotitoimisto: HP Smart -sovelluksessa on tulostimen vaihtotoiminto, jolla voit säilyttää käyttämättömiä sivuja, ilmaisia kuukausia, ennakkoja, tilihistoriaa ja muita tilitietoja edellisestä tulostimesta.

1. Määritä uusi tulostin sen mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti. Varmista, että käytät HP Smart -sovellusta. Jos HP lähettää korvaavan tulostimen takuun puitteissa, HP Smart -sovellus vaihtaa tulostimen automaattisesti asennuksen yhteydessä.

2. Jos ostit korvaavan tulostimen, tarkista tulostimen vaihtoasetus HP Smart -sovelluksella asennuksen aikana.

Business (Yritys): HP Smart -sovellus ei hallitse tulostimien vaihtamista yritystileille.

1. Määritä uusi tulostin sen mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti. Rekisteröi uusi tulostin valitsemalla Instant Ink -vaihtoehto määrityksen aikana.

2. Kun olet rekisteröinyt uuden tulostimen, peruuta kaikki tulostimet, joita et enää käytä, jotta vältät kulut.