HP zakelijke pc's - HP Client Windows PE 10 x64 driverpakketten worden niet ondersteund in volledige Windows-besturingssystemen

HP Client Windows PE 10 x64 driverpakketten zijn alleen compatibel met het Windows PE-besturingssysteem. HP biedt geen ondersteuning voor het gebruik van HP Client Windows PE 10 x64 driverpakketten bij het bouwen van een volledig image van het besturingssysteem van Windows.

Als u een ander Windows-besturingssysteem gebruikt, zijn de Windows PE-drivers niet compatibel en werken ze mogelijk niet.

Platformspecifieke driverpakketten van HP installeren

U kunt platformspecifieke driverpakketten gebruiken die al door HP zijn samengesteld.

Deze driverpakketten kunnen enigszins verouderd zijn dan de drivers die zijn geplaatst op HP klantenondersteuning - Software en drivers downloaden. Deze driverpakketten zijn volledig getest op elk specifiek besturingssysteem en zijn goedgekeurd door HP. Zie https://hpia.hpcloud.hp.com/downloads/driverpackcatalog/HP_Driverpack_Matrix_x64.html voor informatie over welk driverpakket u moet downloaden.

Driverpakketten samenstellen

Met HP Image Assistant (HPIA) kunt u driverpakketten samenstellen. Deze drivers zijn de nieuwste en zijn volledig getest voor elk specifiek besturingssysteem en zijn goedgekeurd door HP.

Zie de volgende links voor meer informatie.

Gebruik HP Client Management Script Library om driverpakketten te maken

U kunt driverpakketten maken met behulp van de HP Client Management Script Library (HP CMSL) door een van de volgende HP CMSL-opdrachten in PowerShell uit te voeren.

• Nieuw HPDriverPack

• Nieuw HPBuildDriverPack

Raadpleeg voor meer informatie over het gebruik van de HP CMSL de nieuwe HP CMSL Build Your Own Driver Pack Commands. Ga naar HP Client Management Solutions om de nieuwste versie van HP CMSL te downloaden. Of download de HP CMSL-module in PowerShell in https://www.powershellgallery.com/packages?q=hpcmsl.