HP printers - Afdruktaken zitten vast in de afdrukwachtrij (Windows, macOS)

Een printtaak is vastgelopen in de printwachtrij van Windows of macOS en voorkomt dat andere printtaken worden afgedrukt. De knoppen Annuleren en Verwijderen zijn mogelijk grijs of reageren niet op invoer.

Voer de volgende taken uit in de aangegeven volgorde. Gebruik na elke taak de printer om te zien of het probleem is opgelost.