• 2
  • Qualtrics-pictogram
Informatie
CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

Welkom bij de HP Klantenondersteuning. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Chat Icon

Vraag het onze Virtuele Agent

Identificeer uw product voor handleidingen en specifieke productinformatie

Voer uw serienummer of productnaam in

Selecteer een producttype voor tips over het vinden van uw serienummer

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Ingebouwde ondersteuning voor computers en printers
Ontdek hoe u kunt printen, scannen of faxen en hoe u uw HP-printer kunt instellen.
Land/regio::