HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - De Print and Scan Doctor voor Windows gebruiken om printerproblemen op te lossen

Dit document is van toepassing op HP printers die worden ondersteund in Windows 10, 8, 7, Vista en XP.
HP biedt het gratis hulpprogramma HP Print and Scan Doctor aan voor het vaststellen en oplossen van afdruk- en scanproblemen. Download en gebruik de HP Print and Scan Doctor om snel en automatisch verschillende taken voor probleemoplossing uit te voeren die vaker dit probleem oplossen. Wanneer u op deze koppeling klikt, wordt HP Print and Scan Doctor gedownload met behulp van de downloadfunctie van uw internetbrowser.
 opmerking:
HP Print and Scan Doctor is niet beschikbaar voor Mac OS X-besturingssystemen. Zie de sectie Hoe los ik veelvoorkomende problemen op met printers en scanners als ik een Mac heb in dit document voor meer informatie.
Veelgestelde vragen
Bekijk nadat u de HP Print and Scan Doctor hebt geïnstalleerd deze lijst met veelgestelde vragen over het gebruik van de hulpprogramma.