HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - De Print and Scan Doctor voor Windows gebruiken om printerproblemen op te lossen

Dit document is van toepassing op HP printers die worden ondersteund in Windows 8, 7, Vista en XP.
HP biedt het gratis hulpprogramma HP Print and Scan Doctor aan voor het vaststellen en oplossen van afdrukproblemen.
Download en gebruik de HP Print and Scan Doctor () om snel en automatisch verschillende taken voor probleemoplossing uit te voeren die vaker problemen met hardware, netwerkverbinding, afdrukkwaliteit en scannen oplossen. Wanneer u op deze koppeling klikt, wordt de HP Print and Scan Doctor gedownload vanuit uw internetbrowser.
 opmerking:
HP Print and Scan Doctor is niet beschikbaar voor Mac OS X-besturingssystemen. Zie de sectie Hoe los ik veelvoorkomende problemen op met printers en scanners als ik een Mac heb in dit document voor meer informatie.
Veelgestelde vragen
Bekijk nadat u de HP Print and Scan Doctor hebt geïnstalleerd deze lijst met veelgestelde vragen over het gebruik van de hulpprogramma.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland