HP Klantondersteuning

Bezig met laden...
  • Melding
    Hulp nodig nadat u naar Windows 10 hebt geüpgraded?

Dit zijn oplossingen voor veelvoorkomende problemen na het upgraden.

Bekijk artikel

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - De Print and Scan Doctor voor Windows gebruiken om printerproblemen op te lossen

Dit document is van toepassing op HP printers die worden ondersteund in Windows 10, 8, 7, Vista en XP.
HP verstrekt het gratis hulpprogramma HP Print and Scan Doctor waarmee u afdrukproblemen kunt vaststellen en oplossen.
Download en gebruik de HP Print and Scan Doctor () om snel en automatisch verschillende taken voor probleemoplossing uit te voeren die vaker problemen met hardware, netwerkverbinding, afdrukkwaliteit en scannen oplossen. Wanneer u op deze koppeling klikt, wordt HP Print and Scan Doctor gedownload met behulp van de downloadfunctie van uw internetbrowser.
 opmerking:
HP Print and Scan Doctor is niet beschikbaar voor Mac OS X-besturingssystemen. Zie de sectie Hoe los ik veelvoorkomende problemen op met printers en scanners als ik een Mac heb in dit document voor meer informatie.
Veelgestelde vragen
Bekijk nadat u de HP Print and Scan Doctor hebt geïnstalleerd deze lijst met veelgestelde vragen over het gebruik van de hulpprogramma.

Bezig met laden...
Nederland