HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

HP Print and Scan Doctor voor Windows proberen

Inleiding
De HP Print and Scan Doctor is een gratis hulpprogramma (softwareprogramma) waarmee u veelvoorkomende problemen met afdrukken, scannen en de netwerkverbinding snel kunt oplossen. HP raadt aan dat u het hulpprogramma uitvoert wanneer u een probleem wilt oplossen.
Belangrijk: HP Print and Scan Doctor is niet beschikbaar voor Mac OS X-besturingssystemen. Dit hulpprogramma is alleen beschikbaar voor Windows-besturingssystemen.
HP Print and Scan Doctor werkt met de meeste HP printers, is beschikbaar in de meeste talen en werkt alleen onder Windows-besturingssystemen. U kunt HP Print and Scan Doctor gratis downloaden van de HP website.
  1. Klik op Downloaden en volg de instructies op het scherm om de software te downloaden naar de computer.
  2. Open de map waarin het softwarebestand werd opgeslagen (meestal Downloads), dubbelklik op het bestand en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
  1. Druk op de aan/uit-knop om het product in te schakelen als het nog niet is ingeschakeld.
  2. Selecteer uw HP product in de kolom Product in de Print and Scan Doctor.
    Als uw product niet op de lijst staat, schakelt u het uit en weer in en klikt u op Opnieuw.
  3. Klik op Volgende. De Print and Scan Doctor controleert de verbinding met uw product en biedt hulp als de verbinding niet werkt.
  4. Klik, afhankelijk van uw probleem, op Afdrukprobleem oplossen of Scanprobleem oplossen om de oorzaak van het probleem vast te stellen.
De volgende video laat zien hoe u de HP Doctor voor afdrukken en scannen downloadt en uitvoert.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Stap drie: Vastgestelde problemen oplossen
Klik op een van de volgende onderwerpen om vastgestelde problemen op te lossen.
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: Nederland