HP:n kannettavat tietokoneet – Tuuletin pitää kovaa ääntä ja pyörii jatkuvasti (Windows)

Kun tietokoneen tuuletin pyörii äänekkäästi pitkään, siinä voi olla vika tai tietokone on saattanut ylikuumentua. Säädä virta-asetuksia, puhdista tuuletusaukot, tarkista epäilyttävät prosessit ja päivitä BIOS sisäisen lämpötilan vähentämiseksi.

Huomautus:

Se, että puhaltimet pyörivät äänekkäästi 5-20 sekuntia kun tietokone käynnistyy, on normaalia.