HP printer support

Hvordan du opsætter din printer

Klik på Printer Opsætning for en trin for trin-vejledning om, hvordan du opsætter, konfigurerer og registrerer din printer.

Printer Opsætning

Printer offline eller printerjob sidder fast i kø?

Brug dette automatiske værktøj til Windows til at diagnostisere og løse printerproblemer, som f.eks. printer er offline og udskriftsjob sidder fast I udskriftskøen.

Print and Scan Doctor

Sådan udskriver du et dokument

Klik "Udskriv" for instruktioner om hvordan du udskriver med din HP printer med Windows

Udskriv

Sådan scanner du

Klik "Udskriv" for instruktioner om hvordan du scanner med din HP printer

Scan

Identificer din printer til brugerhåndbøger og specifikke produktoplysninger

Søg i vores Læringscenter

Indbygget support til dine PC'er og printere