HP-produkter - Mit operativsystem findes ikke på listen under Download af HP-software og -drivere

Hvis operativsystemets (OS)-version, som er installeret på din computer, ikke findes på softwarestedet for dit HP-produkt, tilbyder HP ikke nogen software eller drivere til dit produkt i forbindelse med dette operativsystem. Der kan være alternative løsninger tilgængelige til din HP-printer eller computer.

Sørg for, at du har installeret den nyeste operativsystemversion, der understøttes af dit HP-produkt, og at du har installeret alle tilgængelige opdateringer. Hvis du holder dit styresystem opdateret, hjælper det med at forebygge problemer.

Hvis dit HP-produkt er en HP-printer, kan du muligvis finde en driver på 123.hp.com.

Pas på:

Vær forsigtig, når du har at gøre med tredjepartswebsteder, der tilbyder HP-driverdownloads eller diagnosticeringsværktøjer. Nogle websteder ser professionelle ud, men de opkræver muligvis gebyrer, stjæler personlige oplysninger eller forværres.

Installer kun BIOS-opdateringer til pc'er fra HP. Installation af BIOS-opdateringer fra andre websteder kan resultere i tab af data eller funktionalitet.