De service voor afdrukken op afstand is niet beschikbaar in de HP Smart-app (iOS)

De service voor afdrukken op afstand in de HP Smart-app voor Apple iPhone en iPad is sinds 7 oktober 2020 niet meer beschikbaar en wordt niet meer weergegeven als afdrukoptie. U kunt op afstand blijven afdrukken met Print Anywhere of HP ePrint.

Service voor afdrukken op afstand in de HP Smart-app

Oplossingen voor afdrukken op afstand

Gebruik Print Anywhere of ePrint om op afstand af te drukken en printertoegang met anderen te delen.

• Print Anywhere met de HP Smart-app: Verstuur op afstand afdruktaken met de HP Smart-app wanneer u niet in de buurt van de printer bent. Beschikbaar voor HP+ printers en bepaalde modellen die niet van HP+ zijn uitgebracht in het najaar van 2020 en later. Ga voor meer informatie naar Print Anywhere met de HP Smart-app.

• HP ePrint: Veilig afdruktaken verzenden vanaf een e-mailaccount wanneer u verbinding hebt met het internet. Beschikbaar voor printers die vóór het najaar van 2020 zijn uitgebracht en die Webservices ondersteunen. Ga voor meer informatie naar Afdrukken met HP ePrint.