ID de documento: c02044666

Versión: 1

Portátiles HP: la imagen y los colores de la pantalla están atenuados o no aparecen

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 10-Mar-2010

Última actualización : 10-Mar-2010

DESCRIPTION
La configuración Varycolor en el controlador de vídeo AMD provoca que la imagen de la pantalla aparezca borrosa o atenuada. Este problema se produce si el portátil está con alimentación por batería.

ÁMBITO
Portátil HP ProBook 6445b
Portátil HP ProBook 6545b
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, desactive la configuración Varycolor en el controlador de vídeo AMD; para ello, realice los pasos siguientes.
  1. Haga clic en Inicio, Todos los programas, Catalyst Control Center.
  2. Haga clic en Gráficos y, a continuación, PowerPlay.
  3. Anule la selección de Activar Vari-Bright.
  4. Haga clic en Aplicar y, a continuación, en Aceptar.

Hardware platforms affected : HP ProBook 6445b Notebook PC, HP ProBook 6545b Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01994541

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Venezuela