ID de documento: c01923994

Versión: 1

Portátiles HP: un usuario avanzado no puede cambiar el plan de energía de presentación con los botones Quick Launch

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 05-Nov-2009

Última actualización : 08-Nov-2009

DESCRIPTION
Las cuentas de usuario avanzado no pueden cambiar la configuración del plan de energía de presentación con los botones HP Quick Launch. Usted puede cambiar la configuración en el Panel de control.

ÁMBITO
Portátil HP Compaq nc6400
HP Compaq 6910p
RESOLUCIÓN
Para solucionar este problema, descargue e instale los botones HP Quick Launch, versión 6.40 rev L (SP41829) o posterior.
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Botones HP Quick Launch, versión: 6.40.12.2, revisión: L
Nota: Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Compaq 6910p Notebook PC, HP Compaq nc6400 Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01886056

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Venezuela