• Información

• Comentarios

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06434900

Versión: 1

Equipos de escritorio mini HP Elite Slice G2 y EliteDesk 800 G5 - El sistema de Zoom Rooms muestra una pantalla negra durante OOBE

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 27-Aug-2019

Última actualización : 27-Aug-2019

DESCRIPTION
El equipo se detiene y muestra una pantalla en negro durante mucho tiempo (alrededor de 80 segundos). Debido a que no hay actividad aparente durante este tiempo, es posible que parezca que el equipo está colgado. El problema ocurre, después de aceptar el acuerdo de licencia de Windows 10 durante la configuración inicial del equipo, si toca la pantalla durante el proceso de registro o si se apaga el equipo durante el proceso de registro.

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Equipos:
  • Equipo HP Elite Slice G2 - Audio Ready con Zoom Rooms
  • Equipo HP Elite Slice G2 con Zoom Rooms
  • Equipos de escritorio PC Mini HP EliteDesk 800 G5
Sistemas operativos:
Microsoft Windows 10 IoT (64 bits)
RESOLUCIÓN
Para evitar el problema:
  • No toque la pantalla, después de aceptar el acuerdo de licencia, hasta que se complete el registro.
  • Evite apagar el equipo durante el proceso de registro.

Hardware platforms affected : HP Elite Slice G2 - Audio Ready with Zoom Rooms, HP Elite Slice G2 with Zoom Rooms, HP EliteDesk 800 G5 Desktop Mini PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06433609

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.