ID de documento: c05973607

Versión: 1

Aviso: HP Device Manager - No se puede instalar HP Device Manager en Windows Server 2016, entorno del idioma alemán

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 12-Apr-2018

Última actualización : 18-Apr-2018

DESCRIPTION
La instalación del dispositivo HP Device Manager (HPDM) versión 4.7 falla con el siguiente mensaje de error:
HP Device Manager 4.7 -InstallShield Wizard
La configuración falló. Por favor verifique los registros y vuelva a instalar.
Esto ocurre cuando se instala HPDM en Windows Server 2016 en alemán, debido a que la versión en alemán del sistema operativo busca los archivos de instalación en una ubicación diferente que en otros idiomas.

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Software:
  • HP Device Manager versión 4.7
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows Server 2016 - Entorno con idioma alemán
RESOLUCIÓN
Solucione el problema copiando los archivos en la ubicación correcta para Windows Server 2016 en alemán:
  1. Copie todos los archivos en esta ubicación: C:\ProgramData\HP\HP Device Manager y péguelos en: C:\ProgramData\Application Data\HP\HP Device Manager.

2. Ejecute la instalación nuevamente.

Hardware platforms affected : HP mt20 Mobile Thin Client, HP mt245 Mobile Thin Client, HP mt41 Mobile Thin Client, HP mt42 Mobile Thin Client, HP mt43 Mobile Thin Client, HP mt44 Mobile Thin Client, HP t430 Thin Client, HP t505 Flexible Thin Client, HP t520 Flexible Thin Client, HP t620 Flexible Thin Client, HP t620 PLUS Flexible Thin Client, HP t628 Thin Client, HP t630 Thin Client, HP t730 Thin Client, HP t820 Flexible Thin Client

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA05956346

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.