ID de documento: c05493401

Versión: 1

Aviso: Base HP Elite USB-C - La base de expansión no es reconocida cuando se conecta mediante el puerto USB-C secundario

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 27-Apr-2017

Última actualización : 09-May-2017

DESCRIPTION
El equipo no detecta la base de expansión HP Elite USB-C. Esto ocurre si el equipo está conectado a la base usando el puerto USB-C secundario.
Figura 1. La base HP Elite USB-C no funciona cuando se conecta al equipo a través del puerto USB-C más cercano al conector de audio

sourceInformation

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Bases:
HP Elite USB-C (Z9R42AA, Z9R42UT)
RESOLUCIÓN
Conecte la notebook al puerto USB-C primario (en el lado corto de la base).
El puerto USB-C secundario (cerca del conector de audio) se usa para conectar otros dispositivos a la base.

Hardware platforms affected : HP Elite USB-C Dock

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA05460948

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag Uruguay