• Información

• Comentarios

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c03828143

Versión: 1

Thin Client HP t510 Flexible: la resolución de pantalla cambia al conectar un monitor diferente

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 05-Jul-2013

Última actualización : 05-Jul-2013

DESCRIPTION
La resolución del monitor cambia al retirar el monitor y sustituirlo con otro independientemente del tipo conexión o de monitor.

ÁMBITO
La información incluida en este documento es válida para los siguientes dispositivos:
Sistemas:
  • Thin Client HP t510 Flexible
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows Embedded Standard 2009 (WES 2009)
RESOLUCIÓN
Para solucionar este problema, lleve a cabo una de las siguientes soluciones:
  1. Conecte un monitor con la misma resolución nativa.
  2. Conecte el monitor anterior.
  3. Establezca manualmente la resolución de pantalla que desee.

Hardware platforms affected : HP t510 Flexible Thin Client

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA03811467

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.