ID de documento: c03094075

Versión: 1

Portátiles HP: no se muestra el logotipo personalizado del BIOS y aparece el logotipo de HP predeterminado

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 21-Nov-2011

Última actualización : 23-Dec-2011

DESCRIPTION
El proceso de logotipo personalizado del BIOS no se muestra y aparece el logotipo de HP predeterminado.

sourceInformation

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 2540p
Tablet PC HP EliteBook 2740p
Portátil HP EliteBook 8540p
HP Mini 5102
HP Mini 5103
Portátil HP ProBook 4525s
Portátil HP ProBook 4720s
Portátil HP ProBook 5220m
Portátil HP ProBook 6550b
Portátil HP ProBook 6550b
RESOLUCIÓN
Para solucionar el problema, utilice un logotipo con el formato de archivo .jpg.
Si el problema persiste, póngase en contacto con el centro de Servicio y soporte de HP para obtener más ayuda.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 2740p Tablet PC, HP EliteBook 8540p Notebook PC, HP Mini 5102, HP Mini 5103, HP ProBook 4525s Notebook PC, HP ProBook 4720s Notebook PC, HP ProBook 5220m Notebook PC, HP ProBook 6550b Notebook PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02633938

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag Uruguay