ID de documento: c02962738

Versión: 1

Portátiles HP: los archivos de ayuda y asistencia para Microsoft Office 2010 parecen estar dañados

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 10-Aug-2011

Última actualización : 22-Aug-2011

DESCRIPTION
Los archivos de ayuda y asistencia para Microsoft Office 2010 parecen estar dañados. Este problema ocurre solo en ciertos idiomas.

ÁMBITO
Estación de trabajo portátil HP EliteBook 8560w
RESOLUCIÓN
Para solucionar el problema, siga estos pasos.
  1. Haga clic en Ver y solicitar la descarga de la revisión al principio de la página Web.
  2. Seleccione la casilla de verificación para Microsoft Office 2010.
  3. Introduzca su dirección de correo electrónico y la información necesaria para obtener la revisión. La revisión se envía por correo electrónico.
  4. Descargue la revisión del correo electrónico en el PC.
  5. Descomprima los archivos y ejecute el archivo .exe. Confirme que la instalación ha sido satisfactoria.
  6. Vuelva a iniciar el archivo de ayuda y compruebe que el contenido se carga correctamente.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560w Mobile Workstation

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02924356

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.