ID de documento: c01996355

Versión: 1

Portátiles HP - error grave de Windows con código 0xD1 y nombre de controlador athrx.sys

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 28-Jan-2010

Última actualización : 04-Feb-2010

DESCRIPTION
El portátil deja de responder de manera imprevista y aparece un error grave de Windows con código de comprobación de errores 0xD1 y nombre de controlador athrx.sys. Identificación del error. X64_0xD1_athrx+4c0c7

ÁMBITO
Portátil Compaq Presario serie CQ61-100
Portátil Compaq Presario serie CQ61-200
Portátil Compaq Presario serie CQ61-300
Portátil HP serie G60-100
Portátil HP serie G60-200
Portátil HP serie G60-500
Portátil HP serie G61-500
Portátil HP serie G70-100
Portátil HP serie G71-300
Portátil HP Pavilion serie dm3-1000 Entertainment
Portátil HP Pavilion serie dm3-1000 Entertainment
Portátil HP Pavilion serie dv4-2000 Entertainment
Portátil HP Pavilion serie dv6-2000 Entertainment
Portátil HP Pavilion serie dv6-2000 Entertainment
Portátil HP Pavilion serie dv7-3000 Entertainment
RESOLUCIÓN
Para resolver el problema, descargue e instale el controlador de LAN inalámbrica Atheros para Microsoft Windows 7.
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Controlador de LAN inalámbrica Atheros para Microsoft Windows 7.
VERSIÓN: 1.00 REV: A
nota:
Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : Compaq Presario CQ61-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ61-200 Notebook PC series, Compaq Presario CQ61-300 Notebook PC series, HP G60-100 Notebook PC series, HP G60-200 Notebook PC series, HP G60-500 Notebook PC series, HP G61-500 Notebook PC series, HP G70-100 Notebook PC series, HP G71-300 Notebook PC series, HP Pavilion dm3-1000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv4-2000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv6-2000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv7-3000 Entertainment Notebook PC series

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01953721

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.