ID de documento: c01996353

Versión: 1

Portátiles HP - la función Vista previa de la cámara web no funciona al salir del estado de suspensión

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 28-Jan-2010

Última actualización : 04-Feb-2010

DESCRIPTION
La ventana de vista previa de la cámara web del portátil puede aparecer distorsionada y el color de la presentación puede cambiar. Además, es posible que la función de vista previa de la cámara web no funcione cuando se utiliza un programa de cámara web de terceros.

ÁMBITO
Portátil HP Envy serie 15-1000
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el controlador del firmware para HP Webcam.
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Firmware para HP Webcam
VERSIÓN: 1.00 REV: A
nota:
Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP ENVY 15-1000 Notebook PC series

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01951642

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.