Actions
Loading...
HP Customer Support - Knowledge Base

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Loading...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Loading...
  • Information
    Apache Log4j Update

Please see this document here for current information regarding the Apache Log4j vulnerability.

Information
    Need Windows 11 help?

Check documents and videos on compatibility, FAQs, upgrade information and available fixes. Windows 11 Support Center

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

HP-tietokoneet - Tiedostojen varmuuskopiointi (Windows 10 ja Windows 8)

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita, joissa on Windows 10 tai Windows 8.
On suositeltavaa varmuuskopioida tärkeät ohjelmistot ja tiedot ulkoiselle asemalle, verkkoresursseihin tai ulkoiseen sijaintiin. Tämä parantaa tietojen suojausta, mikä auttaa tarvittaessa palautuksessa.
Yritystietokoneiden tapauksessa kysy yrityksen IT-osastolta tai paikallisesta IT-huollosta muista varmuuskopiointiratkaisuista.

Varmuuskopioi kansiot verkossa

Kansioiden varmuuskopiointi pilvipalveluissa synkronoi tiedot useamman laitteen kesken ja palauttaa tiedot nopeammin, jos tiedot menetetään.
Windows 10 sisältää OneDrive-aseman, joka tarjoaa jopa 5 Gt maksutonta tallennustilaa ilman tilausta. Tarvitset Microsoft-tilin, jotta voit määrittää OneDriven tietokoneeseesi.
Tietojen varmuuskopiointiin verkossa on käytettävissä myös muita pilvitallennusratkaisuja, kuten Dropbox.

Tiedostojen varmuuskopiointi Tiedostohistoriassa

Tiedostohistoria varmuuskopioi automaattisesti tiedostot, jotka on tallennettu työpöydälle ja kirjastoihin, yhteystietoluetteloihin ja suosikkeihin. Jos alkuperäiset tiedostot ovat kadonneet, vioittuneet tai poistettu, voit palauttaa yhden tiedoston tai kaikki tiedostot. Voit myös etsiä tiedostojen aiempia versioita tietyn päivämäärän mukaan.
Voit varmuuskopioida tiedostot ulkoiseen asemaan, kuten USB-muistitikulle tai kannettavalle kiintolevylle. Valitse alta käyttöjärjestelmäsi nähdäksesi, miten tiedostot varmuuskopioidaan ulkoiselle asemalle.

Tallennettujen tiedostojen palauttaminen Tiedostohistorian avulla

Voit palauttaa Tiedostohistorian avulla yhden tai kaikki varmuuskopioimistasi tiedostoista. Voit myös etsiä tiedostojen muita versioita tietyn päivämäärän mukaan.
  1. Liitä ulkoinen asema tietokoneeseen. Jos automaattisen toiston ikkuna tulee näkyviin, sulje se.
  2. Etsi ja avaa Windowsissa Restore your files with File History (Palauta tiedostot Tiedostohistoria-toiminnon avulla).
  3. Valitse palautettava varmuuskopiopiste napsauttamalla Edellinen- ja Seuraava-kuvakkeita.
    Edellinen- ja Seuraava-kuvakkeet Tiedostohistoria-ikkunassa
  4. Valitse palautettavat tiedostot tai kansiot.
    • Yhden kansion valitseminen: Napsauta kansiota.
    • Useiden kansioiden valitseminen: Paina ctrl-näppäintä valitessasi kansioita.
    • Kaikkien kansioiden valitseminen: Napsauta sovellusikkunan tyhjää aluetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Select all (Valitse kaikki).
    • Yhden tai useamman tiedoston valitseminen kansiosta: Kaksoisnapsauta kansiota ja valitse haluamasi tiedostot.
    Kaikkien tiedostojen valitseminen
  5. Valitse Restore (Palauta) -kuvaketta.
    Windows palauttaa tiedostot.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-feedback-banner-portlet

Actions
Loading...

hp-country-locator-portlet

Actions
Loading...
Country/Region: Flag United States

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Loading...